Kapteinen har signert

Jonas Heggestad Hestetun har signert en ny kontrakt med Fana IL Fotball.

Foto: Kent Roar Nybø i Fanaposten.

Nok en viktig brikke falt på plass da Jonas Heggestad Hestetun signerte ny kontrakt med Fana IL Fotball i forrige uke. Dette innebærer at store deler av årets tropp har gitt klarsignal for å fortsette også neste sesong hvilket gir klubben særdeles viktig kontinuitet i spillertroppen. Hestetun er således en svært viktig signering - dels som ledertype, men fremforalt som forbilde og er blant få fotballspillerne i Bergen som lukter på tittelen toppidrettsutøver. Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at målfarlige midtbanespillere ikke vokser på trær. Med et tosifret antall mål de siste to sesongene håper vi Årdølingen fortsetter trenden og kommer med mange viktige bidrag offensivt også neste sesong.