Møter Baune også i 2016

Nymark og Baune skal spille i samme avdeling også i neste års 5. divisjon.

Styret i Hordaland fotballkrets har nå vedtatt oppsettene for neste års 5. divisjon i Hordaland. Nymark IL rykket som kjent ned sammen med sine erkerivaler Baune og begge lagene er plassert i avdeling 01. Det betyr at vi får to herlige lokaloppgjør på Nymarken også i 2016.  Resultatene fra årets to oppgjør mot Baune gikk ikke så bra for Nymark-guttene. I vår ble det tap 2-3 og det ble det nesten også i høst, men Nymark scorte i det siste spilleminuttet og kampen endte dermed 3-3. Derfor bør det være et revansjelystent Nymark-lag som møter Baune til neste år.

Lite reising
Det blir ikke mange lange reiser for Nymark i 2016. De lengste turene blir til Austevoll og Eikelandsfjorden og det er jo absolutt overkommelig. Ellers er det stort sett bare lag fra Bergen og den aller nærmeste omegnen som er plassert i avdeling 1. Nymark og Baune må nok også finne seg i å være opprykksfavoritter og derfor er det ekstra viktig at Nymark slår Baune minst to ganger til neste år.

Følgende lag møtes i avdeling 1: Austevoll 2, Baune, Bjarg 2,  Eikelandsfjorden, Galgen, Juristforeningen, Mathopen, NHH 2, Ny-Krohnborg, Skansens, Tornado Bergen og Nymark IL.

I avdeling 2 møtes: Dale, Djerv, Eidsvåg, Fyllingsdalen 3, Hovding, Kvernbit, Lyngbø 2, Løvstakken, Nordnes, Norheimsund, Søfteland og Valestrand-Hjellvik 2.

Avdeling 3 ser slik ut: Ask, Bremnes, Erdal, Solid, Smørås 2, Stord 2, Nore Neset, Rosendal, Sotra 2, Laksevåg, Halsnøy, Flaktveit og Fitjar,