Julehilsen fra leder

Hei Olsvikere,

2015 nærmer seg slutten, og vi kan se tilbake på et fantastisk fotballår for klubben vår.
Jeg skal ikke kjede dere med å ramse opp alt vi har holdt på med, men må ta noen av høydepunktene:

- Olsvik IL har hatt 17% medlemsøkning, og tilbud i alle årsklasser. Aktiviteten på banen har vært større enn noen gang.
- Vi har kurset flere trenere og ledere enn noen gang – så dere kan være trygge på at det er en kompetent gjeng som leder
   aktivitetene.
- Vi har prioritert å bruke mye penger på ubegrenset deltakelse på cup’er. Alle får spille så mye fotball de vil her hos oss.
- Vi ble Kvalitetsklubb Nivå 1, som den femte klubben i Hordaland.
  Det ble feiret med en fantastisk seanse i kultursalen på Vannkanten, der nesten 200 Olsvikere var til stede for å hylle oss
  selv.
- Olsvik IL ble nylig kåret til Årets Fair Play klubb i Hordaland.
  Noe å bygge videre på.
- Vi har to spillere på kretslagene, Lea Blomvågnes og Julie Solberg.
- Olsvik spilleren Adrian Vabø, ble som en av bare 8 gutter i Norge, valgt ut til å delta i prosjektet «To Africa to Learn».
- Vi la nytt kunstgress på ballbingen
- Det ble avholdt mange flotte arrangementer (VossCup tur, 17 mai, Vi heier på Norge, tur til London, fotballskolen,  Årsfest,
  fotosession for lagbilder, minicuper)

Alt dette skjer ikke av seg selv. Vi i styret ønsker å takke alle som har bidratt med sin entusiasme og positivitet i
året som har gått.
Vi vil spesielt trekke frem trenere, lagledere og medlemmer i de forskjellige utvalgene. Dere legger ned mye av deres fritid for at Olsvik skal ha et «Aktivt Nærmiljø» -  som jo er vår visjon.

Tusen takk for innsatsen!

Jeg synes Sogndal legenden Svein Bakke sa det bra da han ville rekruttere folk inn i SIL:
«Me har valt å bu her, og då må me jo bidra. Me må gjera det kjekt, spennande å vera her – elles kan me jo berre flytta».

Da ønsker jeg og resten av styret i Olsvik IL dere alle en God Jul og et Godt Nytt År.

GeirO