Jørgen Hammer til Kåffa

Jørgen Hammer, med fortid i Stabæk og Start, har signert for KFUM-Kameratene.

A-laget er i full gang med å forberede seg til årets OBOS-liga. Trener Ståle Andersen har vært opptatt av å få med seg spillerne som bidro til opprykket, men har samtidig vært klar på at det er behov for noen forsterkninger.

Stian Pettersen fra Kjelsås var den første utenfra som signerte. Nå er også Jørgen Paulov Hammer klar for Kåffa.

Høy og duellsterk
24 år gamle Hammer spilte for Hosle og Bærum, før han ble hentet til Stabæk i 2010. Hammer spilte 84 kamper og scoret fire mål for klubben før han gikk til Start i fjor sommer. Der spilte han fast som stopper for laget som sikret Tippeliga-plassen etter kvalikspill.

190 cm høye Hammer er primært midtstopper, men kan også brukes som back. I tillegg til sine nesten 100 kamper på de to øverste nivåene, har Hammer én U21-landskamp på sin fotball-CV.

- I meg får Kåffa en spiller med god erfaring, mye energi og vinnervilje. Jeg er høy, duellsterk og relativt rask, sier Jørgen.

Studier og fotball
Da vi snakket med Hammer, hadde han bare gjennomført én trening på KFUM Arena. Men det var nok til å la seg imponere over ferdighetene til sine nye medspillere.

- Jeg tror dette blir veldig bra – og spennende. Kåffa er en klubb jeg har kjent til gjennom blant annet Stian (Sortevik) og Torstein (Andersen Aase). Det er en strålende og fin klubb med noen flotte verdier, og en klubb som spiller attraktiv fotball. Og så er det i tillegg en klubb med en stolt historie og status, om ikke fra spill på øverste nivå, sier Hammer.

Grunnen til at han valgte å gå fra Tippeliga-spill for Start til OBOS-liga for et nyopprykket lag, handler om en totalpakke – der han kan kombinere ballspill og studier.

- Jeg ønsker å gå i gang med jusstudier til sommeren, og jeg får spille fotball på OBOS-nivå i en klubb som spiller god og moderne fotball. Jeg gleder meg veldig, sier Jørgen Hammer.
Vi gleder oss også veldig, og ønsker 24-åringen velkommen til klubben.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift