Sesongåpning A-lag Damer

Damene sesongåpnet med en god kamp mot FK Fyllingsdalen til tross for 1-3 tap.

Første treningskamp for året ble gjennomført lørdag 23 januar i Sotra Arena. Motstander var FK Fyllingsdalen som vant 2 divisjon og spilte kvalik til 1 div forrige sesong. Gneist og FKF har fått i stand et veldig vellykket og spennende trenings samarbeid hvor lagene trener sammen tirsdager i Vestlandshallen.

Så vi kjente våre motstandere godt og har kjent på kroppen ukentlig at vi ville møte et bedre lag.

En del skader og sykdom gjorde at vi stilte noe redusert i likhet med vår mostander.

Kampen starter med et markant FKF overtak  som er melodien de første 45. Omgangen ebber ut med at vi ligger under 1-3 til pause etter at Anne Fjellstad setter inn reduseringen rett før  pause. En praktscoring der hun fra sin venstre kant posisjon drar seg innover i banen og dunker ballen i krysset fra 20 meter !

Med bare 11 spillere valgte vi å legge oss dypt for å spare krefter i første omgang. Men i pausen blir vi enig om å stå høyere og våge litt mer. Vi kommer umiddelbart mer inn i kampen og i perioder styrer vi. Avstandene i leddene et gode og med en våken og offensiv Emilie i mål har vi god kontroll defensivt. 

Vi kommer til flere gode sjanser uten å overliste en god FKF keeper flere ganger.

Omgangen ebber ut uten mål som er greit nok og FKF vinner fortjent 3-1.

En meget god 2 omgang av oss der vi tydelig ser fremgang på fokus områdene ift kommunikasjon og evne til å styre kampen på banen utfra kamp planen.

Store plusser også for at vi holder sammen og ikke lar oss knekke av en dårlig inngang med sykdom og mange forfall og 0-3 i mål protokollen tidlig.

Hovedsponsorer - Gullklubben

Bronseklubben

Skjer nå!

facebook

Aktuelt

Grasrot

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift