Øvrelid og Patrik inn, Scott gir seg

Audun Øvrelid kommer fra Hødd, mens Patrik er tilbake i Herdtrøya. To fine forsterkninger! Scott Fellows valgte å gå tilbake til moderklubben Emblem etter solid innsats for Herd i over fire sesonger. Diallo gikk til Gjøvik/Lyn. Les mer..

Bildet: Audun og Patrik blir to meget gode tilskudd i hver sin ende av banen. To sultne ungutter som garantert vil løfte laget. Det ventes at begge høyst trolig blir spilleklare til onsdagens NM-kamp mot Volda. Vi gleder oss!

Audun Øvrelid har de siste sesongene levert gode prestasjoner i forsvaret for Hødd 2. Han har i hele vinter trent med Hødd sitt A-lag. Vi får inn en meget god erstatter nå når Scott valgte å bruke litt mindre tid på fotballen. Patrik D. Hjelmseth er tilbake i Herd, og da vet vi hva vi får. Velkommen tilbake! :-)

Vi benytter også anledningen til å takke Scott Fellows(bildet) for meget god innsats for klubben i over fire sesonger. En hedersmann som alle vil ha med seg i krigen! Lykke til videre i Emblem. 

Vi tar også med at Kenneth Diallo gikk som forventet til en klubb i 2. divisjon. Vi krysser fingrene for mange mål for Gjøvik/Lyn i 2016! Takk for strålende innsats i to sesonger. 

HERDinformasjon

Mørecup

Vår betalingsstatistikk

Har du betalt?

Dette er en av de pågående giro-utsendelsene våre, hvis du er en av dem som utgjør den røde kakebiten synes vi du skulle gjøre noe med det....helst i dag!

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0