Har din sønn/datter lyst til å spille fotball?

Vi inviterer alle 1. (og 2. klassinger som ikke allerede er med) til å komme på trening torsdag den 29.september. Det er helt uforpliktende, vi ønsker å tilby alle gutter og jenter en økt med «Gøy med fotball!».

Møt opp utenfor SKS Arena kl. 17:30 torsdag den 29. september, send gjerne en mail til bamelvik@gmail.com  eller sms til 900 79374 om at dere kommer (dere er hjertelig velkommen selv om dere ikke har meldt fra om interessen).

Fauske/Sprint er en klubb med 15 lag fra aldersgruppen 6-16 år. Vi har også juniorlag for jenter, et 5. divisjonslag og et 3. divisjonslag for herrer. Vi har et av Norges beste anlegg for å drive med fotball, SKS Arena brukes av alle lag fra oktober til og med april og de to kunstgressbanene ved Fauske videregående brukes resten av året. Vi har også et klubbhus som syder av liv hele året.