Are Tronseth A-lagstrener

-Are går 100% inn i alt han gjør.

Are Tronseth (35) er ny A-lagstrener i Stjørdals-Blink Fotball.

-Dette blir veldig spennende. Har hatt en god dialog med klubben i en periode. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven, sier stjørdalingen som spilte 2.div for Blink allerede som guttespiller etter å ha startet fotballkarrieren i Remyra. Han har deretter en omfattende spillerkarriere i norsk toppfotball for RBK, HamKam, Hønefoss, Fredrikstad, Sarpsborg, Haugesund og Ranheim. Han fikk også 8 U21-landskamper.

Are kommer til Blink fra mangeårig kapteinsrolle hos Ranheim Toppfotball.

SE INTERVJU MED TRONSETH:

 

-Jeg har erfart mye i toppfotballen gjennom en rekke sesonger, jeg håper å ta med noe av dette hit. Jeg har spilt under mange gode trenere, har lært mye og satser på å bidra med verdifulle erfaringer. Spesielt etter jeg bestemte meg for å legge skoa på hylla, har tanker om en trenerkarriere vokst fram.

Håvard Fuglem, sportslig leder for seniorfotballen i Stjørdals-Blink Fotball, sier følgende:

-Det har vært viktig for oss å forsøke å finne en løsning med en person som var sulten på oppgaven, og aller helst lokal.  Nå har vi fått det til. Are har erfaring fra et nivå høyere enn hva vi er vant med i Stjørdals Blink, høyere enn noen annen i klubben og erfaring fra dette i en årrekke.  Are Tronseth går 100% inn i alt han gjør.  Vi er veldig glade for å ha Are tilbakle i Stjørdals Blink fotball.

Are Tronseth som med sin inntreden tilbake i Stjørdalsfotballen forsterker det lokale tilsnittet i og rundt A-laget ,ønsker at Blink skal slå raskt tilbake etter 2016-sesongen som endte med nedrykk nær sagt på overtid i den siste kampen tross fem strake seiere på tampen.

-Jeg er takknemlig for å få muligheten i Stjørdals-Blink Fotball. Jeg så avslutningskampen mot Nardo (4-0) og ble imponert over sluttspurten i 2.div. Jeg regner med spillerne er revansjesugne. Vi har felles ambisjoner. Det er mange gode spillere i troppen som jeg ser fram til å jobbe med.

ARE TRONSETH SOM RBK-SPILLER I 1999 -MOT BLINK.

Det jobbes i tillegg med assistent-trener. Tronseth tiltrer 1.1.2017.

-Jeg har tenkt endel på hvordan vi skal framstå ute på banen. Som forsvarsspiller vet jeg hva som er ubehagelig å forsvare seg mot, smiler Tronseth som er trafikklærer hos Stjørdal & Meråker Trafikkskole.

Han er gift og har to jenter på 3 og 5 år.

-2017 blir et spennende år. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift