Julehilsen 2016

fra leder Olsvik IL

Hei Olsvikere,

Da er det endelig  jul igjen, og vi kan atter en gang se tilbake på et godt år for Olsvik IL. Klubben har flere medlemmer og høyere aktivitet enn noen gang, og motivasjonen i organisasjonen er på topp. Det er herlig å se hvor mange folk som tilbringer tiden oppe på Olsvikbanen - hvor mye fotballen betyr for nærmiljøet.
Jeg vil på vegne av Styret benytte anledningen til å takke alle dere som bruker deler av fritiden deres til frivillig innsats for klubben - tusen - tusen takk.

Det er selvsagt kjekt å se tilbake på alt vi allerede har oppnådd, men enda mer inspirerende er det tenke på hva som skal skje i året som kommer.

Vi har lenge jobbet med planer for utvidelse av kiosken, og nå ser det ut som de fleste godkjenningene går i orden. Da blir det nytt klubbhus i løpet av 2017.
Videre ser vi på muligheten for å skaffe oss mer banekapasitet, enten like ved siden av eksisterende bane, eller på en av banene i nærmiljøet. Da vil vi kunne tilby flere treninger og gunstigere treningstider til alle sammen.
Vi skal også jobbe mot å bli Kvalitetsklubb nivå 2, og håper å få det til i 2017. Alt dette kommer til å kreve litt ekstra av oss - men det klarer vi.

"Du bommer på 100 prosent av de skuddene du ikke fyrer av"  sa den legendariske hockeyspilleren Wayne Gretzky. Vi skal skyte mye og score noen fine mål i 2017 også - både på og utenfor banen. Det lover jeg.

God Jul og Godt Nyttår til dere alle.

GeirO
Leder Olsvik IL