Klart for karusellrenn på ski!

Det er meldt kuldegrader i dagene fremover og vi satser på å få hele runden klar på Golfbanen til vinterens flotteste eventyr; Karusellrennene på ski! Meld deg på her!

KLART FOR KARUSELLRENN PÅ SKI!

Skigruppa ønsker alle ett riktig godt nyttår - og velkommen til karusellrenn på ski!

Det er flotte forhold på Golfbanen - og med den kuldeperioden som er meldt første uken i januar 2017 satser vi på å ha klar hele runden til det første rennet tirsdag 10.januar.

Info til de som som skal delta for første gang (og til andre som måtte lure på noe når det gjelder karusellrennene):

PÅMELDING:

Klikk HER - og på 1-2-3 melder du på til alle fire rennene i en og samme operasjon.

Det vil være muligheter for etteranmelding på Golfbanen renndagen, men da må man møte opp i god tid. For din egen del, for barnets del - og for klubben sin del ber vi ALLE om å melde seg på via nettløsningen vår.

PARKERING:

Vi bruker grusbanen ved klubbhuset som parkeringsplass. GRATIS!

RENNDATOER OG STILART:

• Tirsdag 10. januar, klassisk (kl 18)

• Tirsdag 17. januar, fristil (kl 18)

• Tirsdag 24. januar, klassisk (kl 18)

• Tirsdag 7. februar, fristil (kl 18)

STARTNUMMER:

Utdeling finner sted i Låven v/Golfbanen - vær ute i litt god tid! Det kan fort bli litt kø ved utdelingen. Husk å levere startnummeret ved målpassering.

STARTLISTER:

Vi prøver å legge ut startlistene på hjemmesiden kvelden før rennet. Det vil være startintervall på 30 sek mellom hver løper.

STARTREKKEFØLGE:

De yngste starter først - klokken 18.00 hver gang.

LØYPELENGDER OG LØYPEKART:

0-7  år (2015-2009) går en runde på drivingrangen

8-10 år (2009-2007) går en runde i lysløypa

11-12 år (2006-2005) går 2 runder

13-14 år (2004-2003) går 3 runder

15 år og eldre (2002 - xxxx) går 4 runder

HER er link til løypekartet fra 2016 - merk at alle årsklasser skal opp ett "hakk" i 2017.

RESULTATLISTER:

Skiforbundet har besluttet at det IKKE er lov å publisere tidene for årsklassene 2007 og yngre på klubbens hjemmeside. Tidene for disse årsklassene kan slås opp på skistadion, men ikke legges ut på nettet. Oppegård IL etterkommer dette kravet fra forbundet. Resultater vil bli slått opp på Golfbanen fortløpende under rennet - og legges ut på hjemmesiden sammen kveld - eller neste dag.

SMØRETIPS:

Sykkelboden vil være på plass med smøreservice til alle som måtte ønske det. De har med smørebord der folk selv kan smøre, de har egne folk som kan hjelpe de som har behov for det, de kommer med tips og veiledning til hvordan få best mulig ski.

FORELDREBASERT - DUGNAD!

Karusellrennene er basert på dugnad - og innsats fra foreldre. Selv om dette ikke er World Cup ber vi om at alle viser hensyn i sporet. Foreldre må gjerne følge sine barn rundt om nødvendig, men jo mindre folk det er i løypene jo bedre er det. Dugnadslister er sendt ut - det er viktig at alle oppfyller sin plikt!

KIOSK:

Det vil som vanlig være en kiosk ved målområdet - her kan man få kjøpt drikke, kaker etc.