Bruk av skianlegget på Greverud

Etter en fantastisk innsats fra våre venner i Skiforeningen og mange frivillige nattevakter fra Oppegård IL så er hele runden ferdig på Golfbanen. Her er noen retningslinjer for bruk av anlegget.

Bli medlem!

Før du så mye som tenker på å sende barna dine på ski på Golfbanen - eller du har tenkt deg en tur selv - bør du melde seg inn i Skiforeningen! Som ett av få steder på Østlandet har det vært skiføre i lang tid på Greverud, og dette kan vi takk våre venner i Skiforeningen for. Ett familiemedlemskap koster 895,- - og innmelding gjør du på 1-2-3 ved å klikke HER.

Bruk av anlegget på Greverud/Golfbanen

Anlegget er åpnet for alle som ønsker å gå på ski. Oppegård IL har bistått Skiforeningen med nattevakter til snøproduksjonen og klubben ønsker disponere anlegget fritt tirsdager og torsdager fra kl. 18.00 til 21.00. I dette tidsrommet er det rundt 100 barn/ungdomer som har organisert trening i anlegg. Vi henstiller alle andre klubber, turgåere og desperate mannfolk som trener til Birken om å IKKE legge treningene sine på nevnte tidspunkt.

Karusellrenn 4 tirsdager i januar/februar

Følgende tirsdager er det Karusellrenn på Golfbanen; 10.01 - 17.01 - 24.01 og 07.02. Vi håper at flest mulig blir med på disse rennene - påmelding gjør du her.

Akebrett og skilek

Vi ber om at de som vil bruke akebrett e.l holder seg til området i "akebakken" - her er man mer enn velkommen til å drive skilek etc.. Vennligst ikke gjør dette i langrennsløypa.

Hunder og gåturer

Ta gjerne med hunden din til Golfbanen, men hold den langt unna alt som heter langrennsløyper og akebakken. Og skal du gå deg en tur på beina så er det fint om du ikke gjør dette i løypene.

PS! Husk å melde seg inn i Skiforeningen - uten deres bidrag hadde vi ikke hatt snø på Golfbanen!