SommerCamp 2017

DBK tilbyr for fjerde år på rad SommerCamp i uke 26 (fra. 26. -30. juni) for barn fra 4.-7 klasse i samarbeid med Drammen Kommune, Strømsgodset TF, Glassverket Elite, Sturla IF og Drammen Turn.

I år som forgående år er det lagt opp til en uke med varierte aktiviteter. Med oss har vi instruktører fra øverste hylle! Det blir en uke fullspekket med opplevelser, fotball med Strømsgodset toppfotball, håndball med Glassverkets eliteserielag, friidrett med IF Sturla, turn med Drammens Turnforening, brett, sykkel og buldring i Nøstedhallen, vannaktiviteter med Redningsselskapet, bading på Drammensbadet og leker og kanopadling i Sylling.

Drammens Ballklubb ønsker sammen med våre samarbeidspartnere i idrettslagene, Glitre Energi, Kiwi, Skutebrygga og Drammen Kommune å ta et samfunnsansvar, og ikke minst å gi barna mange gode opplevelser å ta med seg videre.

Det serveres varm lunsj hver dag, og alle deltagere vil få med seg en fin SommerCamp t-skjorte.
Fremmøte er hver dag kl 09:15 og aktivitetene starter kl 9:30 og slutter kl 15:00.

Deltagelse koster kr 200.

Vi forbeholder oss retten til å prioritere deltagere med særskilte behov da dette er et sosialt tiltak. Eks. på slike særskilte behov kan være økonomi, sosiale forhold mm. Det er mulig å krysse av på påmeldingsskjema dersom man ønsker fritak for påmeldingsavgiften.

For påmelding – www.dbk.no – gå til Arrangementer / SummerCamp.

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!