Tre nye spillere inn

- Spennende og helt nødvendige tilvekster, sier a-lagstrener Jørgen. Mens Dennis Obeng må gi seg.

IKKE MED VIDERE: Sindre Ek og Dennis Obeng jubler etter scoring i fjor. Ingen av de to blir å se i aksjon for a-laget i år dessverre.

Tre nye navn å lære seg for deg som følger a-laget i Kåffa:

  • Kenneth Di Vita Jensen
  • Dodou Gaye
  • Fredrik Mundal (på lån til sommeren)

- Spennende og helt nødvendige tilvekster, sier trener Jørgen Isnes.

Han legger ikke skjul på at han gjerne skulle brukt tida på andre ting enn å finne nye spillere så kort tid før seriestart.

- Det er helt sikkert flere som stusser på mange nye spillere inn, men det har vært nødvendig når vi ser hvor mange som har slutta, bytta klubb og går langtidsskadet.

Ut av rekka går...
Utgangspunktet var at han ville ha med seg flest mulig videre fra fjorårets OBOS-ligastall, men en rekke sentrale spillere har enten lagt opp eller skiftet klubb etter 2016-sesongen. I førstnevnte kategori er KFUM-profilene Eivind Sæther, Erik Jonvik, Sindre Ek og Stian de Wahl. Bendik Møller fikk aldri bidratt i fjor grunnet skade og er ikke i 2017-stallen. I tillegg har Lars Hirschfeld, Martin Wiig og nå sist Dennis Obeng gitt seg.

- Dennis var innstilt på å ta en ny sesong, men har av helsegrunner vært nødt til å gi seg med fotball på dette nivået. Det synes vi er veldig synd, men det er ikke noe å gjøre med, dessverre. Helsa må komme først. Dennis har vært en viktig spiller for oss de siste årene, og det er all mulig grunn til å takke Dennis for innsatsen i Kåffa. Han har levert imponerende 35 mål på 70 kamper i KFUM-drakt, og vi som fulgte a-laget tett i fjor, husker for eksempel godt Obengs mål både borte og hjemme mot Fredrikstad i fjor, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Stopperduoen John Olav Norheim og Ciise Aden Abshir har gått til andre klubber, henholdsvis Fløya og Ull/Kisa.

Nye inn...
De tre nye har trent med KFUM i det siste og har også vært involvert i treningskamper. Jørgen har god tro på at det er spillere som KFUM vil få mye glede av.

Om spillerne, sier treneren:

- Kenneth Di Vita Jensen (født 1990) har lang fartstid i de øverste divisjonene, men er ikke mer enn 26 år. Han kan bekle flere plasser offensivt som kant og spiss.

- Dodou Gaye (født 1995) trente med oss i 2015, og vi ville ha han inn på det tidspunktet. To år senere har han signert. En rask, sterk og god ballspiller. Han kan bekle alle rollene i bakre firer. Dodou er oppvokst på Holmlia.

- Fredrik Mundal er en 21-årig keeper fra Ull/Kisa. Han spilte en god treningskamp mot Elverum. Vi har leid han inn frem til sommeren ettersom både Orhan og Anders har hatt lange skadeavbrekk i vinter og har veldig lite matchtrening det siste året. En fin keeperfight for de tre fremover.

Den første muligheten til å se de nye i aksjon er i treningskampen mot Hønefoss lørdag (KFUM Arena kl. 12). I den kampen vil også Nenass prøve seg igjen etter sitt skadeopphold. Skadelista er fortsatt i lengste laget, men Jørgen både håper og tror at det vil se bedre ut når det skal spilles om tellende poeng.

- Selv med disse nye inn, har vi ikke mer enn 15-16 spillere i troppen lørdag, sier Jørgen.

A-laget har lagt bak seg en god treningsuke etter en oppløftende kamp og resultat mot OBOS-ligalaget Elverum sist. I treningsgruppa hospiterer for tiden følgende fra juniorstallen: Yannis og Hadi (begge 98) og Halvard (00).

Les også:
Robin og Emil med videre

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift