Serieturnering 6-7 mai 2017

for 7-9 åringer

Serieturneringen 6-7 mai 2017

Helgen 6. og 7. mai arrangerte Olsvik IL sin hittil største turnering, serieturnering for gutter og jenter i alder 7-9 år.

I strålende vær har vi tatt i mot 52 lag, i overkant av 300 spillere, pluss trenere og foreldre.
Det er spilt 106 kamper, 19 klubbdommere født i 2004 har fått verdifull erfaring i det å dømme kamper, og 3 klubbdommere fra egen klubb har veiledet disse.

Vi har solgt ca. 700 is, 300 pølser, mange vafler, masse drikke, masse kaker/boller.
Potensielle parkeringsproblemer tok hjelpere fra G19 seg av - så de unngikk vi.

En stor TAKK til trenere- og lagledere fra Gutter/Jenter 7-9 som har fulgt lagene i helgen og til foreldre som sto i kiosken.
Takk til hjelpere som var med å rigge banen kl. 0730 lørdag morgen!

Det er mye logistikk som skal fungere på en slik helg, men når så mange stiller positivt opp blir det bra eller rettere sagt - kjempebra.

Olsvik IL kan være stolt av gjennomføringen!