Sykkelgruppe i Olsvik IL

Vi har fått æren av å informere dere om at Olsvik Idrettslag har kommet på banen med en ny og spennende idrett, nemlig sykkel!
Dette er noe vi har jobbet med siden i fjor høst og endelig i Juni kunne vi ikle oss sykkeltrøya med Olsvik på brystet.
For øyeblikket er vi en herlig gjeng i underkant av 10 stykker som trener sammen 3 ganger i uken.
Jørgen og jeg styrer klubben sammen og har lang erfaring med sykkel bak oss.
Vi fortsetter selvfølgelig i ekte «Olsvik  ånd» hvor det er rom for alle - uansett nivå!

Fellestreningene finner for øyeblikket sted litt rundt om i Bergen, vi er jo tross alt syklister men vi har per nå en felles møteplass ved Boa sykler i Fjøsanger.
Dette kan endre seg.
Treningen er varierende med alt fra rolige turer med kaffestopp til lekeritt og intervaller.

Onsdag – 18:00
Fredag – 18.00
Søndag – 12:00

Ved siden av treninger deltar vi på ritt rundt om i Hordaland men vi arrangerer også noen helgeturer innenfor kjøreavstand for å oppleve resten av landet på
2-hjul.

Som sagt er vi fortsatt i oppstartsfasen så medlemmene våres vil være med å prege hvordan vi staker ut kursen fremover.
Vi er ikke i utpreget god form så det er ikke farlig å bli med på en trening. Nivået vil bli tilpasset den som er sist i gruppa.

Vår informasjonskanal er for øyeblikket en facebook-side som heter Olsvik CK. Bare søk om å bli medlem og vi vil godta dere med en gang.
Her vil dere få den informasjonen dere trenger.
Skulle du ikke være på facebook er det bare til å slå på tråden på 99104281 / 92241030

Sykkelhilsner Joachim og Jørgen

Joachim Nicolay Mowinckel