Jørgen Tengesdal ny trener for A-laget

Hundvåg Fotball har kommet til enighet med Jørgen Tengesdal om vervet som trener for klubbens A-lag.

Hundvåg Fotball har ansatt Jørgen Tengesdal som trener for sitt 4. divisjonslag herrer. Jørgen er et kjent fotballnavn i distriktet fra sin tid på høyeste nivå og trenger ingen nærmere presentasjon. Han har etablert seg et steinkast fra klubbens anlegg på Hundvåg og ønsker å bidra til sin nye bydelsklubb etter en liten fotballpause de seneste årene.

Hundvåg Fotball er en bydelsklubb som de siste årene har valgt å gå litt motstrøms i lokalfotballen. Forankret i klubbens visjon er det at hovedstammen i spillertroppen skal være spillere med tilhørighet fra Hundvåg bydel. "Fokus skal være på å gi de som ønsker å bli gode et så godt sportslig tilbud som mulig, og denne ansettelsen styrker dette arbeidet betraktelig", hevder styreleder Pål Erik Johannessen.

De to siste årene er det gjort en stor jobb med å bygge treningskultur, godt miljø og utvikling rundt våre egne unge spillere. Dagens hovedtrener Simen Valvik ønsket selv å trappe ned og vil bli å finne i en ny rolle for neste sesong.

Styret er i full gang med å legge kabalen rundt apparatet: ”Vi må sørge for at Jørgen får de beste forholdene lagt til rette. Vi har flere gode kandidater til ulike støtteverv på blokka og håper ansettelsen av Jørgen også vil gjøre at de skal få fornyet motivasjon og optimisme mot 2018 sesongen. Som klubb er det viktig at våre lovende trenere får muligheten til å være med og lære av Jørgens erfaring slik at vi står rustet godt fremover" sier styreleder Pål Erik Johannessen.

Jørgen Tengesdal, som vil bli presentert for spillergruppen etter fredagens kamp, har selv følgende å si: “Jeg gleder meg til å komme i gang, jeg har vært litt borte fra fotballen nå og det klør med å få sette ting på plass. Hundvåg er en klubb med et bra potensial og mye godt arbeid er og vil bli lagt ned. Etter at jeg flyttet til Hundvåg har vi i flere ganger diskutert ulike roller, denne gangen passet det med mitt privatliv og jeg er glad vi kom til enighet om denne rollen».

MVH

Tor Magne Madsen

Styrets utsending i sportslige saker.

Kontaktinfo:

Tor Magne Madsen 99 71 22 95 - Pål Erik Johannessen 901 03 576 –– Jørgen Tengesdal 988 21 771