Talentfabrikken Ellingsøy leverer fortsatt

Magnus Kolvik og Torstein Aam er begge tatt på på G14-kretslaget, mens landslagsaktuelle Fredrik Sørensen skal spille nasjonal serie for AaFK G16.

Vi har levert flere toppspillere ut fra Nes Stadion opp gjennom årene til både nasjonale og internasjonale klubber. Muligens er det nye navn på gang i de nærmeste årene. Fredrik Sørensen ligger i vannskorpa til G15-landslaget, og meldte nylig overgang til AaFK G16. Der får Fredrik teste seg mot de beste G16-laga i landet gjennom spill i nasjonal serie.

I nasjonal G14-serie er ytterligere to Ellingsøy-gutter å finne. Magnus Kolvik og Torstein Aam er begge å finne i 25-mannstroppen som skal forsvare Sunnmøres ære. Dette er kretslaget, som vil spille i nasjonal serie samt to eliteturneringer inneværende år. Troppen er tatt ut for vårsesongen, og trenerteamet Ronny Holte og Bjørn Helge Riise vil ta ut en ny tropp for høstsesongen.

Dermed har Ellingsøy fått gjennom en spiller fra 2003-årgangen og to fra 2004-kullet til større arenaer enn den ordninære klubbfotballen.

- Det er utrolig kjekt å se at Magnus og Torstein har fått lønn for den jobben de har lagt ned. Det blir spennende å følge med dem videre. Like spennende blir det å følge utviklingen til Fredrik Sørensen som nå har skiftet fra gult til tango, og skal inn i G16-troppen til Aafk. Alle tre er spennende typer, og vi i EIL ønsker dem lykke til på sine arenaer i 2018, sier Ellingsøy ILs fotball-leder Tor Erik Andersen. 

Her finner du alle detaljer om tropp og uttak: 

https://www.fotball.no/kretser/sunnmore/aktivitet/aktuelt/2018/troppen-til-nasjonal-g14-for-2018-er-klar/

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift