Fotball for barn født i 2012

Det er en spennende tid dette året som ungene skal starte på skolen, og kanskje like spennende for noen at de endelig skal begynne på fotball-lag. Da skal dere vite at vi i Grønnåsen IL jobber med å få på plass et fotballtilbud til de som skal starte på skolen til høsten.

Det har kommet noen henvendelser om hvilket tilbud vi kan gi de som skal starte på skolen til høsten. Grønnåsen IL har planer om oppstart for jenter og gutter født i 2012 så snart utesesongen begynner. Da kommer vi til å arrangere et oppstartsmøte/trening, hvor vi prøve å etablere lag, både på gutte- og jentesiden.

Grønnåsen IL er et foreldredrevet idrettslag, så vi er helt avhengige av at foreldre bidrar til å få startet opp disse lagene og fyller rollene som laget trenger til å driftes, som trener, lagleder, kasserer og gjerne foreldrekontakter.

Hvis du har barn som ønsker å spille fotball i Grønnåsen, så ta gjerne kontakt med oss, så skal vi holde dere oppdatert med når det blir oppstart. I tillegg er vei veldig interesserte i å høre om du har noe du kan bidra med inn mot et slikt lag, som trener eller andre funksjoner. Fotballerfaring er ikke noe krav, og du vil få tilbud om aktivitets-/trenerkurs hvis ønskelig. Jo raskere vi har noen som kan ta tak i et slikt lag, jo raskere kan vi kanskje klare å etablere et tilbud.

For å få dette til, så er vi kanskje avhengig av akkurat ditt bidrag.

Alle spørsmål og henvendelser på interesse kan sendes gilnordland@gmail.com, eller ta kontakt med Tron E. Enger, på tlf: 90043344.

Våre samarbeidspartnere

Bodø Energi Kraftsalg


Coop Nordland


Umbro Norge


Sport 1 Sportshuset Bodø


Vil du støtte oss?

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift