NAVNEKONKURRANSE FREDRIKSTAD KAJAKKLUBB!

Fredrikstad kajakklubb har i dag mange medlemmer som er fra andre kommuner enn Fredrikstad. Spesielt Sarpsborg, men også andre omkringliggende kommuner er representert. Vi har også flere av aktivitetene våre i andre kommuner slik som Hvaler, Moss, Rygge, Råde, Sarpsborg, Halden, og Sverige.

Derfor ble det foreslått og vedtatt på årsmøtet 2018 at vi skal vurdere å endre navnet til klubben. Dette for lettere å kunne samarbeide med kommunale etater, bedrifter og personer fra et større geografisk område enn bare Fredrikstad. Det er også et ønske om at vi skal komme opp i flere søk og være tydeligere tilstede i en større del av regionen.

Det blir et ekstraordinært årsmøte i slutten av mai 2018 med denne ene saken.

Styret håper mange lar seg engasjere! Ikke noe forslag er for dårlig eller dumt! Noen ganger kan det enkle være det beste, og andre ganger kan et totalt skifte være tingen.

Et nytt navn kan være knyttet til geografi, som for eksempel «Sarpsborg og Fredrikstad kajakklubb» eller «Nedre Glomma padleklubb», - det kan være knyttet til aktivitet, som for eksempel «Åren padleklubb», «Kajakk Øst» «Padleklubben snill og grei» «Havpadlerne» mv.

Eller det kan være noe helt annet – bare det sier noe om hvor vi er og hva vi gjør.

Les gjerne i virksomhetsplanen for å finne ideer.

Det blir premie for det forslaget som vinner på avstemning i mai.

Forslag leveres til styret på epost fredrikstadkajakklubb@gmail.com

Værdata Strømtangen

Hjemmeside NPF Hav

http://www.padling.no/hav/

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift