NHIL sin innsatspris til Kjartan Sagstad Dalstø

Nordre Holsnøy IL har en innsatspris som deles ut til personer som har gjort en spesiell god innsats for klubben over flere år. På idrettslagets årsmøte i går ble prisen tildelt Kjartan Sagstad Dalstø. Les begrunnelsen her.

Kjartan Sagstad Dalstø fikk tildelt Nordre Holsnøy IL sin innsatspris på årsmøtet til idrettslaget i går. 

Begrunnelsen for tildelingen: 
"
Kjartan Sagstad Dalstø har vært aktiv i ulike roller i Nordre Holsnøy IL i flere tiår. Bl.a. som dommer, trener og leder av bane- og vedlikeholdskomiteen i klubben. Han var delaktig i dugnadsarbeidet da banen i Leirdalen ble til, da klubbhuset ble bygget, og han var «primus motor» i arbeidet med å få kunstgressbane ved Vestbygd skole. Kjartan stiller alltid opp for klubben. Mange barn, unge og voksne har kunne gledet seg over innsatsen han har lagt ned, sammen med andre i bane- og vedlikeholdskomiteen, for at Leirdalen kan holdes vinteråpent nesten uansett værforhold.

Slike personer er klubber som NHIL avhengig av for å kunne drives på en god måte. Vi ønsker å takke han for innsatsen han har lagt ned for Nordre Holsnøy IL med å tildele han NHIL sin innsatspris. Håper samtidig at han vil være med å bidra i mange år fremover på samme måte.

Takk for din innsats Kjartan!"


Vi gratulerer med en velfortjent tildeling av NHIL sin innsatspris!


Under kan du lese mer om kriterier for å bli innstilt til prisen. Alle klubbens medlemmer kan komme med forslagt til hovedstyret dersom du vet om en person i klubben som bør motta denne prisen. 


NHIL sin innsatspris
Nordre Holsnøy IL har en innsatspris som kan deles ut til personer som har gjort en spesiell god innsats for klubben over flere år. 

I retningslinjene for tildeling av innsatspris står det bl.a.: 
"Personen skal ha oppnådd gode sportslige prestasjoner eller ha vært aktiv som trener i over 10 år. Prisen kan også tildeles som klubbens honnør for administrativ innsats eller annet viktig engasjement over tid."

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift