Geir Arne Nordstrand ble enstemmig gjenvalgt som leder i Tromsø Skøyteklubb

Gjenvalgt som leder

Geir Arne Nordstrand (til venstre på bildet) ble enstemmig gjenvalgt som leder i Tromsø Skøyteklubb under årsmøtet onsdag 21. mars.

Han går dermed på sin andre periode som leder av skøyteklubben. Nestleder Heidi Soleng (til høyre) var ikke på valg. Med seg i styret får de Trine Lise Efraimsen som sekretær, Leif Longva som kasserer og styremedlemmene Erik Selfors og Turid Luneborg (ny). Synne Elise Hangstad blir utøvernes representant i det nye styret.

Årsmøtet konkluderte med at det hadde vært et sportslig godt år for Tromsø Skøyteklubb. Økonomisk viste regnskapet et lite underskudd på knapt tre og et halvt tusen kroner.

John Magne Eliassen, som har vært internasjonal skøytestarter i flere tiår, ble hedret under årsmøtet for sin innsats. Han avsluttet sin internasjonale mesterskapskarriere i Amsterdam der han var tatt ut til å være starter under årets verdensmesterskap, allround. Han passerer aldersgrensen for å kunne være internasjonal mesterskapsstarter, men har på ingen måter tenkt å legge startpistolen vekk. Han lover å fortsatt stå ved startstreken og sende både unge og eldre skøyteløpere av gårde når det er konkurranser.

 

Sliping av skøyter!!

Klubben tilbyr sliping av skøyter for publikum. 

Hockeyskøyter (hulsliping) 50 kr. Lengdeløpsskøyter (håndsliping) 150 kr.

Innlevering av skøyter til sliping hver dag i kafeens åpningstid.

Utlevering mot betaling påfølgende lørdag i kafeen. Beregn 3 dager fra innlevering til avhenting.

 

Sponsorer:

Til startsiden på dnb.no

 

                                                      

Sjøtransport Rotsund AS

 
 

Ishafskraft


 

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift