Jentefotballkveld i Mathopen

Mathopen IL vil legge til rette for en god arena for jentefotball, men hva er en god arena? For å finne ut av dette ble det arrangert jentekveld for å høre hva som er viktig for jentene i Mathopen.

Mandag kveld ble det holdt jentefotballkveld i Mathopen IL. 48 jenter i årsklassene 2002 til 2010 møtte opp i MIL-huset.

Bedre kjent
Tema for kvelden var å bli bedre kjent og samtidig høre med jentene hva kan vi gjøre for at det skal være gøy å spille fotball i Mathopen. Før servering av pizza fortalte J2002 (samarbeidslaget Mathopen/Olsvik) de andre jentene om det å møte nye lagvenninner. Det var litt skummelt i begynnelsen, men det gikk kjempefint og de er nå en super gjeng som har vunnet både turneringer og blitt kretsmestre.

Gruppearbeid
Etter maten så ble alle jentene delt inn i grupper hvor de kunne komme med ønsker om ting de har lyst til å gjøre. Det kom mange gode og morsomme ønsker.

Dette var en veldig kjekk kveld hvor jentene fikk dele erfaringer på tvers av aldersgruppene og bli bedre kjent med hverandre. Vi håper dette bare er begynnelsen og at vi sammen skal gjøre Mathopen Jentefotball attraktiv for flest mulig lengst mulig!

Er du jente i Mathopen og har lyst til å spille fotball, ta kontakt med oss. Hjertelig velkommen.

Ta kontakt med Grethe Gjerde mobilnr 90929948 eller Wibeche Veka mobil nr 97737003

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift