Nye koster i Falk Håndball - Niklas Cederby overtar som styreleder

Niklas Cederby overtar stafettpinnen etter Benedikte Skogsholm og blir ny styreleder i Falk Håndball. Jon-Arild Andreassen blir ny sportslig leder for herrelaget.

Niklas Cederby er et nokså ubeskrevet blad i håndball-miljøet, men 36-åringen har massevis av administrativ erfaring.

Glødende interesse

Han arbeider som samferdselsrådgiver i Vestfold fylkeskommune, og har de siste årene markert seg både som samfunnsdebattant i det politiske liv i Horten, hvor han er fraksjonsleder for Høyre i hovedutvalget for bygg, regulering og næring.

At håndballinteressen er glødende, er det ingen grunn til å tvile på – for Niklas er svigersønn til Falks håndball-legende Rolf Mikaelsen.

Andreassen blir sportssjef

På det som nå heter «håndballgruppens årlige møte» ble det også flere andre utskiftninger i Falk-ledelsen. Jon-Arild Andreassen overtar i det viktige vervet som sportslig leder. Som ny leder av junioravdelingen i Falk Håndball ble Øyvind Løken valgt.

Øvrige medlemmer av styret: Lars Kristian Larsen (nestleder med ansvar for markedsutvalget), Arnt Egeland (styremedlem), Helen von Pritzbauer Sandum (økonomiansvarlig), og Frank Kaasa (sportslig leder damelag).

Stort underskudd

Selv om 2017 var et hyggelig år rent sportslig for Falks håndballgruppe. Regnskapet viser et underskudd på over 500.000 kroner, og budsjettet for 2018 viser at klubben også i år skal slite med å komme på plussiden. Klubbens likviditet er imidlertid fortsatt solid, og egenkapitalprosenten er på over 20.

(artikkelen er skrevet av Jan-Rolf Ludvigsen for Gjengangeren)

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift