Sanne scoret fem da Falk vant

Når Sanne Kaasa treffer mål, blir det som oftest scoring.

Den høye bakspilleren har ofte slitt med uttellingen, men scoret fem ganger mot Reistad.

– Jeg har en utfordring når det gjelder å treffe mål. Mange av skuddene går utenfor, men jeg jobber stadig med saken, sier Kaasa, som helst vil være bakspiller med avslutninger fra distanse.

– Vi har manglet strekspiller, og derfor har jeg hatt den posisjonen i mange kamper.

Stort potensial

Vi har sett en del av Falks kamper, og etter vår mening har Sanne et stort potensial. Hun får en utrolig fart på ballen, og målvaktene rekker knapt å reagere før ballen ligger i nota – om hun da treffer mellom stengene.

Som hun selv sier, så har treffprosenten vært svak så langt på kvinnelaget.

– Jeg må også jobbe med fintene. Jeg er ikke så veldig kjapp i beina. Nå går jeg opp og skyter, men skulle gjerne kunne fintet meg forbi noen motspillere så jeg er nærmere mål. Jeg vet hvilke utfordringer jeg har og må bare jobbe videre.

Et bedre lag

Kampbildet ble ingen overraskelse for Sanne.

– Vi vet fra før at Reistad går veldig hardt ut. Det ble litt rotete i starten. Vi sliter med å få ballen i mål og å ta linjespilleren deres. Derfor blir det mange straffer. Noen var hardt dømt, jeg tror vi var litt for tøffe for nivået dommerne la kampen på. Reistad ble slitne mot slutten, og vi er rett og slett et bedre lag, mener Sanne.

14 straffer!

Reistad spilte seg til hele 14 straffer, et helt utrolig antall. Falks målvakt reddet fire og spilte seg pent opp den siste halvtimen etter en noe usikker start.

– Vi slet med Reistads offensive forsvar sist, men klarte å avgjøre med ett mål helt mot slutten. Nå var vi forberedt, og jeg synes jentene taklet det veldig bra, mente lagleder Bjørn Erik Hammer.

(artikkelen sto på trykk i Gjengangeren 18.3.18)

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift