NM gull for U18 og U15

I helgen ble både U18 og U15 Norgesmestere. I Lørenskog ishall kunne U18 gutta slippe jubelen løs, mens i Trondheim var det U15 som kunne juble. 

U18 spilte semifinale på lørdag mot Frisk Asker. Det var en jevnspillt kamp, som svingte frem og tilbake. Men det var tilslutt VIF gutta som vant med 3-2. Manglerud Star vant sin semifinale, så på søndag var det klart for Oslo derby. 

Finalen ble også en vedlig jevn og spennende kamp. Vålerenga hadd en 2-0 ledelse etter scoringer av Sonde Bolling Valler og Tobias Sørlie. Men med 10 minutter igjen av kampen hadde MS kommet seg tilbake og det sto 2-2. Med 51 sekunder igjen av kampen, og alle trodde det skulle gå til overtime, dukket Calle Spaberg Olsen opp og satte in 3-2 til VIF. MS tok  så ut keeperen i ett siste desperat forsøk, men med 1 sekund igjen satt Leo Halmrast inn 4-2 til ellevill jubel. 

I Trondheim gikk U15 gjennom gruppespillet på lørdag med seier i alle sine kamper. På søndag var det semifinale mot Furuset/Gruner. Her vant gutta 2-0 etter scoringer av Kristian Riise og Filip Sikela. Skuddstatestikken endte med hele 41-5 til VIF gutta. 

I finalen var det Storhamar som var motstander etter at de hadde vunnet 4-2 mot Stjernen i sin semifinale. Laget fra Hamar fikk også den beste starten og etter 1 periode ledet de 1-0. Vålerenga kom ut med et annet tempo etter pause, og 8 minutter ut i perioden hadde alt snudd. Tre kjappe mål scoret av Hans Martin Ulvebne, Espen Thorsen og Kristian Riise sørget for at VIF gikk til siste pause med 3-1 ledelse. I 3 periode økte Sebastian Kraft ledelsen, før det ble litt spenning mot slutten når Storhamar fikk satt inn 4-2. Men kun 40 sekunder senere avgjorde Tobias Arntzen kampen med sin 5-2 scoring, som også ble sluttresultatet. 

Vålerenga fikk også med 3 spillere på All Star Team. Kepper Magnus Knutsen, Back Espen Thorsen og Løper Kristian Riise. 

Vi ønsker å gratulere alle spillere, trenere og støtteapparat med gullet og takker for en god sesong!

 

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer