Lokale godbiter på rekke og rad

Ian Murray og rekruttlaget går en underholdende og spennende sesong i vente. Hele fem lag fra Asker og Bærum er samlet i samme avdeling. Det betyr mange lokaloppgjør på Føyka og i omegn i løpet av 2018. Og sesongen er fire dager unna.

Rett før jul ble avdelingsoppsettet for Askers rekruttlag presentert. Og for dem med interesse i lokalfotballen og et bankende hjerte for Asker, ble det tidlig klart at den kommende sesongen har mye å by på for rekruttlaget som ledes av A-lagets assistenttrener Ian Murray. 

Fem lag fra Asker og Bærum skal gjøre opp om poeng og heder og ære i 4. divisjon avdeling 1. I tillegg til Ian Murrays mannskap finner man Lommedalen, Vollen, Heggedal og Holmen, fjorårets cupmotstander for A-laget, i samme avdeling. 

Her blir det møte med mange Asker-kjenninger. Våre grønne naboer i Heggedal har i løpet av vinteren forsterket en allerede Asker-preget ellever med spillere som Ulrik Arneberg og Stian Rasch. På samme lag finner man også Jan Banan Tømmernes, Atli Heimisson, Robin Hellman og Fredrik Bøe. De blir å se på Føyka allerede i tredje serierunde. Kampen spilles 17. april. 

Rekruttlaget sesongåpner allerede uken etter påske med hjemmekamp mot Røa tirsdag 03. april.  

Denne sesongen blir det forhåpentligvis fest på både tribune og foran skjermen. For nå tar Budstikka sikte på å sende over 20 kamper fra rekruttlagets avdeling, inkludert et ukentlig lokaloppgjør. Oversikten over Budstikka-sendte kamper, samt informasjon om sendingene, finner du her

Terminliste 4. divisjon avdeling 1 finner du her

Tabell 4. divisjon avdeling 1 finner du her.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Asker-TV

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift