Tusen takk for støtten du ga til prosjektet «En fremtid med Follo FK»!

Prosjektet kom litt trått i gang, men summen økte stadig i starten, før vi fikk ett ordentlig løft de siste dagene før fristen gikk ut. Siste dagen samlet vi inn rundt 15 000 kr!

Dette vil hjelpe svært på klubbens drift i tillegg til å gjøre det hyggelig i «Follobrakka» på stadion!

For Followers var dette en sesong som var som en berg- og dal-bane. Vi har ikke vært mange, men noen har alltid vært der.  Vi har hatt noen på samtlige kamper bortsett fra i Alta og Finnsnes, noe som er ganske bra til å være i 2. divisjon.

Høydepunktet denne sesongen må være de tre siste kampene, hvor vi slo Skeid, KFUM og spilte uavgjort mot Bærum. Da klarte vi også å lage bra liv på tribunen og støtte gutta, som er hele poenget med at vi er der.

Vi er spente på neste sesong, hvordan spillerstall og avdelingsoppsettet slår ut og også veldig spent på hvordan oppslutningen på tribunen blir. Vi håper vi kan samles rundt klubben og øke medlemsmassen i Followers selv om vi nå er på nivå 4 i Norge, noe vi ikke har vært siden 2001 (første sesongen med Follo FK).  Klubben får en ny start, og det håper vi også vi kan få. Vi er åpen for alle som vil være med, barn, ungdom, voksne og godt voksne. Vi vil at Followers skal være for alle som er glade i Follo FK!

Neste år får vi spennende kamper, blant annet mot Drøbak-Frogn. Kampen om Follo skal vi vinne, og vi skal vise at vi er storebror og vil forbli det i vår region. En spennende sesong vil det uansett bli!

Vi håper å se deg på stadion i 2018!