Frisbeegolf gruppen med vel gjennomført første turnering

Flaktveit Frisbeegolf har fullført sin første større turnering i form av Vestkysttouren, noe som ble en ubetinget suksess!

Da har vi i Flaktveit Frisbeegolf klubb fullført vår første større turnering i form av Vestkysttouren, noe som ble en ubetinget suksess! Været hadde store problemer med å bestemme seg for hvordan det skulle oppføre seg søndagen og det så lenge noe mørkt ut. Men lett regn, hyggelige 5 grader og en stemningsfull tåke hindret ikke over 60 spillere i å delta.

Vi har som mange vet blitt tildelt en runde i NC som skal spilles i begynnelsen av Juni. Vestkysttouren var en glimrende mulighet for oss å presentere banen vår og få litt tilbakemeldinger fra spillere hva som er bra og hva som er mindre bra. En skikkelig generalprøve, med andre ord.
Vi høstet mye skryt for banen, og de fleste var enig i at den er utfordrende. Det kom også frem tilbakemeldinger angående ting vi trenger å ta tak i, det håpet vi også at vi ville få. Nå skal vi samle oss som klubb og sette alle kluter til for å gjøre banen polert frem til NC

Dagens beste spiller ble Olav Breistein. Han satte ny offisiell banerekord med imponerende -5! Andre runde gikk nesten like bra med -4, noe som plasserte ham velfortjent på 1 plass i open. 2 plass open gikk til Petter Alfsen med - 4 mens Stein Ødegård tok 3 plass med -2. Erlend Johnsen hanket inn 4 plass da han fikk +3. Gratulerer med strålende innsats!

I open Dame ble Hanna Hugosson desverre nødt til å trekke seg etter halvspilt runde på grunn av skade. De gjenværende damene fullførte rundene sine og til slutt kunne Lykke Sandvik stikke av med 1 plass. Fanni Balatoni tok 2 plass, mens Merete Auestad fikk 3 plass.

Gode prestasjoner ble det også i Master klassen og etter 2 runder kunne Roar Gjøsæter slippe jubelen løs. Han fikk 1 plass med solide +3 mens Ingve J. Ellingsen tok 2 plass med +7. På 3 plass finner vi Freddy Haugen med sine +14.

Gaute L. Hauge gjorde som i Fyllingsdalen og tok 1 plass i junior. Godt jobbet, en spennende spiller å følge for fremtiden.

Det var flere kandidater til 1 plass i amatør klassen men mange hadde nok forhåndstippet at den lokale favoritten Tor Andre Eriksen skulle vinne. Tor skuffet ikke på hjemmebane og tok selvsikkert 1 plassen med imponerende +2, en score som hadde sikret ham 4 plassen i open hvis han hadde deltatt der. Veldig imponerende! 2 plass gikk til Magnus Moseng som kastet seg inn med solide +10. 3 plass ble delt mellom David Vea og to lokale spillere, Mikal Håland og Trond Mjøs. Alle gikk to runder på +14.

Som tidligere annonsert ble 1 plass i amatør belønnet med 1 av 5 wildcard til NC på Flaktveit. Tor Andre Eriksen som begynte å spille sommeren 2017 har vist en imponerende utvikling og vi i Flaktveit Frisbeegold klubb er stolte og glade over at han skal representere klubben under NC. Lykke til!

Til slutt må vi få rette en takk til følgende samarbeidspartnere:

DGshop: Stilte med supre premier, inkludert en Discmania C-line PDx signert av Simon Lizotte og Eagle Mcmahon! (Tommy Nesse vant denne ved discflipping, her flippet han en disk han vant i loddtrekning 3 minutter tidligere :-))

Smørbrødsentralen: De leverte deilige baguetter og kaffe til en sulten og våt spillergruppe.

Ledelsen i Flaktveit IK: Flaktveit Frisbeegold klubb er en del av FIK og selv om mye av arbeidet er dugnad har FIK stilt opp med midler og støtte. Dette setter vi stor pris på.

Lars Ørjan Tvete: Banedesigner og motorsagsvinger av rang! Har lagt ned utallige timer og trær i skogen for oss og vært svært delaktig under utviklingen. Han hadde for øvrig dagens eneste eagle på hull 14!

Dugnadsgjengen til Flaktveit Frisbeegolf klubb: Dere vet hvem dere er! Takk for at dere stiller opp.

Til slutt vil jeg personlig takke Hanna Hugosson for alt arbeidet og hjelpen hun har bidratt med for å gjøre Vestkysttouren Flaktveit en realitet. Undertegnede har liten erfaring med organiseringen av slike arrangement, og uten en dugelig mengde veiledning ville vi ikke kommet i mål. Derfor var det ekstra trist at hun ikke fikk nyte fruktene av sitt arbeid, men bryte i første runde. Vi ønsker god bedring og gleder oss til å se henne tilbake i Flaktveit Discgolfpark.

Trond Mjøs, Flaktveit Frisbeegolf

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift