Vårcupmester for 3. året på rad

G19 slår Selbak 2-1 på Selbak stadion torsdag kveld

Vårcup finale G19
Selbak - Sarpsborg FK 1-2

Med et meget ungt juniorlag vant SFK Vårcupen for tredje året på rad. Av de 17 spillerne som utgjorde spillertroppen var det 12 førsteårsjuniorer, 2 andreårs og 3 tredjeårsjuniorer. 2-1 seieren over et godt Selbaklag var en veldig god og inspirerende start på sesongen. Denne sesongen skal SFK stille med to juniorlag i seriesystemet. Et lag i elitedivisjonen og et lag i første divisjon.

Hovedtrener for SFKs juniorlag i år Alexander Berglund som var fornøyd på guttas vegne etter seieren. - Det er meget deilig å se den vinnerviljen og innsatsen de legger ned i dag. Etter at vi blir redusert til 10 mann bretter mange av dem opp ermene og kjemper til seg en meget fortjent seier. Dette var deilig å ta med seg inn i seriestarten neste uke. 

Bildet viser en jublende gjeng juniorspillere. F.v Rolf Hansel, Nikolai Elven, Mohamed Barahow, Lukas Pettersen, Michael Pettersen, Vetle Rostad, Fredrik Lillestrand, Hossein Mastali, Christoffer Larsen, Jesper Jensen, Mathias Råkil, Michael Birkeland, Henrik Olsen, Sindre Herikstad, Edvard Ferstad, Fabian Calenciuc

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift