Knallstart på Unified-sesongen

Elverum Fotball Unified fikk en herlig start på sesongen - både sportslig og sosialt - under Kiwanis Cup på hjemmebane.

11 lag deltok på Kiwanis Cup i Elverumshallen lørdag 14. april, og til sammen 25 kamper ble spilt. Elverum fotballs lag spilte fem kamper - noe som resulterte i fire seire og en uavgjort!

En strålende start på sesongen, med andre ord. Men i Kiwanis Cup er ikke resultatene det viktigste:

- Vi teller ikke poeng her, her verdsettes alle prestasjoner like mye. Det er en fantastisk idrettsglede, og det vi har sett på banen her i dag har vært forbilledlig. Ingen forseelser, ingen skader, ingen negative utbrudd - men en fantastisk idrettglede! forteller lagleder Bjørnar Pedersen, som også er primus motor for turneringen.

Dette er et arrangement som inngår i Special Olympics Europeen Football Week, en turnering som denne uken blir arrangert over hele Europa. Elverum Fotball er det eneste laget i Norge som har noe arrangement som inngår i denne uken.

Unified er fotball tilrettelagt spesielt for utviklingshemmede, funksjonshemmede og/eller mennesker som har utfordring med sosial tilpasning. Kiwanis Club Elverum er en uvurdelig samarbeidspartner for Elverum Fotball Unified.

Håkon Østlund mottok pokal og diplom på vegne av Elverum Fotball Unified, av lagleder og turneringsleder Bjørnar Pedersen.

 

- Det vi ser på banen her er forbilledlig - noe alle fotballag kan lære av, sier lagleder for Unified og æresmedlem i ELverum Fotball, Bjørnar Pedersen.

 

Kiwanis Cup 2018

Dommerne er viktige i gjennomføringen av en fotballturnering. Kjell Engebretsen (78), som har dømt over 5000 fotballkamper, fikk velfortjent takk for innsatsen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift