Serieåpning mot Sarpsborg 08-2

Endelig er 4. divisjon igang for SFK

Serieåpning i 4. divisjon

En lang og kald oppkjøring er over. Nå skal det endelig spilles om poeng igjen. SFK serieåpner borte mot Sarpsborg 08-2 på Sarpsborg stadion mandag 16.04 klokken 18:30, og vi gleder oss. Treningskampene i vinter har vært variable, flere av kampene har vært utsatt på grunn av kulde og vi har sålangt ikke mønstret tropper hvor alle spillerne har vært tilgjengelig. 

S08-2 - SFK
Sarpsborg stadion
Mandag 16.04 kl 18:30

SFK kommer til Sarpsborg Stadion med følgende spillertropp:
Jehad Timraz, Ole Ottosen, Lars Didrik Kaspersen, Fredrik Kaspersen, Benjamin Hansen, Athinan Sa-ard Hansen, Kenan Abazi, Aleksander Kruse, Willy Sanneh, Peder Olsen, Scott Lysø, Lukas Pettersen, Abdimalik Doski, Clirim Sulejmani, Sander Solvik, Mohamed Dahir, Edvard Ferstad
 

Treningskamper 2018:

- SFK - Lisleby 1-3 (Willy)
- SFK - Rakkestad 1-3 (Willy)
- Gran - SFK 3-1 (Willy)
- SFK - Idd 3-2 (Lars, Kruse, Peder)
- SFK - Skogstrand 4-1 (Peder 2, Clirim 2)
- Lysekil - SFK 5-1 (Kruse)


Spillertroppen:

Det har gjennom vinteren vært en del forandringer i A-lagstroppen. Marius Aamodt Eriksen gikk til Sarpsborg 08. Emil Tønnesen og Joachim Sørensen gikk til Borgen. Emil Alme gikk til Øssia. Soleiman Sharifi flyttet tilbake til Oslo. 

Inn har det kommet en god del unggutter. Dan Henrik Haugen, Benjamin Hansen, Edvard Ferstad og Anders Drillestad kom fra Sarpsborg 08. Lars Didrik Kaspersen, Fredrik Kaspersen, Lukas Pettersen og Mohamed Dahir har blitt løftet opp fra vårt juniorlag. Treningsgruppa har bestått av 22 spillere og treningsoppmøte har i vinter vært bra.  


Sarpsborg 08-2:

I forhold til at Sarpsborg 08 møter Brann i eliteserien søndag kveld, og har Øssia i 1. runde i cupen allerede onsdag, kan det kanskje ikke være en bedre tid for oss å møte S08-2 enn nå på mandag. Vi kan bare spekulere, men at man prioriterer 4 divisjonskampen denne uken er nok mindre sannsynlig. Uansett møter vi et lag som kommer til å løpe mye og som naturlig nok har masse ferdigheter. 

SFK har møtt Sarpsborg 08s andrelag 2 ganger tidligere. I 3. divisjon i 2016 sesongen tapte man hele 2-6 på Kurland og hele 6-1 i returoppgjøret på Sarpsborg stadion. 


Positivitet i spillergruppa:

Vi tok en prat med Willy Sanneh og Peder Olsen som begge gleder seg til å komme i gang med seriespillet igjen. Willy har vært brukt mye framover på banen i vinter og har følgende tanker om seriåpningen.- Publikum kommer til å se 2 lag som løper mye, hvor 08 kommer til å ha ballen mest. Forhåpentligvis får vi en del kontringer som vi kan prøve å utnytte til egen fordel. 

Peder Olsen har fått mye tillit på midtbanen i treningskampene og har svart med å score en del mål. - Sarpsborg 08 er og skal være forhåndsfavoritter, men det er helt avhengig av hvilket mannskap dem stiller med. Stiller dem med flere fra a-troppen sier det seg selv at vi får det tøft. Er det et rent juniorlag, så har vi mulighet til å overraske. 

Stemninga stod ikke i taket i SFK-garderoben etter at Lisleby hadde scora 3 mål på 1,5 mulighet i åpningen av treningskampene tidlig i vinter. - Skal innrømme at det var ikke mange av oss som hadde trua rett etter den kampen, men stemninga i gruppa har bare blitt bedre og bedre, sier Willy Sanneh. - Vi har fått gjennomført en del sosiale tiltak og reisen til Åstjern sørga for at alle ble litt bedre kjent. Siden kampen mot Lisleby har hele spillergruppa fått trua på at vi kan gjøre det bra i år.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift