Arrangementsgruppen ønsker seg flere kollegaer

Elverum Fotball har en godt drevet arrangementsgruppe bestående av ca 30 personer. Nå ønsker de seg enda flere - slik at vi kan lage enda bedre arrangementer. Er det noe for deg?

Arrangementsgruppen til Elverum Fotball består av følgende undergrupper:

*Ledelse
​*Vakt-/sikkerhetsgruppe
*Stadiongruppe
​*VIP-gruppe
*Billettgruppe
​*Kioskgruppe
*Kampvertgruppe/mottak lag og dommere
*Mediagruppe
​*Mottak dugnadsfolk/ballhentere/maskoter
​*Speakergruppe
*​Kamprapportgruppe

Det finnes vakanser i enkelte av disse gruppene - og nå er vi spesielt på utkikk etter å få dekket følgende oppgaver:

Vaktmannskap
Oppmøte i klubbhuset en time før kamp. Oppgaven går ut på å passe på at gjester og publikum finner fram på stadion og sørge for at det er ro og orden på tribunene under kampen.

Vakten begynner en time før kamp og varer ut kampen, totalt tre timer.

​Kunne du tenke deg å være vakt på våre kamper?

 

Ta imot dugnadsvakter/ballhentere/maskoter
Oppmøte i klubbhuset halvannen time før kamp. Oppgaven går ut på å ta imot de menneskene som skal ha dugnad i kiosk og billettboden, og fordele de ut til sine respektive ledere. Videre er oppgaven å ta imot ballhentere og maskoter og sørge for at de møter på riktig sted til riktig tid.

Vakten begynner halvannen time før kamp og varer til kampstart, totalt halvannen time. Det er en fordel med god sosial kompetanse og å være vant til å møte forskjellige typer mennesker i denne stillingen.

Kjøkkenvakt
Oppmøte i klubbhuset halvannen time før kamp. Oppgaven går ut på å støtte de som er VIP-ansvarlige – med enkle oppgaver som kaffekoking, skjæring av frukt og noe renhold. Det er en fordel med erfaring fra kjøkken, men opplæring vil bli gitt.

Vakten begynner halvannen time før kamp og er ferdig til pause, totalt to og en halv time.

​Viktig jobb på kjøkkenet. Er det noe for deg?


Loddsalg/salg av tennisballer/supporterutstyr
Oppmøte i klubbhuset en time før kamp. Oppgaven går ut på å selge lodd og/eller tennisballer ved hovedinngangen. Det vil kunne være noe opp- og nedrigging av telt/bord.

Vakten begynner en time før kamp og varer til pausen, totalt to og en halv time.

​Er du en god selger?

Alle som ønsker å bidra seg vil bli en del av en sammensveiset og godt innarbeidet arrangementsgruppe i Elverum Fotball. Det er ikke forventet at man deltar på alle kamper, det vil bli satt opp en turnus etter den enkeltes ønske. Om du bare kan 3-5 kamper i løpet av en sesong, så et det et godt bidrag for klubben.

De som er med i arrangementsgruppen får et sesongkort, genser/t-skjorte og en innbydelse til klubbens Fotballgalla i slutten av oktober.

Har DU lyst til å bidra, så ta kontakt med daglig leder i Elverum Fotball for mer informasjon, Per Steinar Krogsæter på telefon 400 29 710 eller på e-post per@elverumfotball.no

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift