Viderer til 2.runde NM

6-0 over Kolstad.

Videre i NM

Blink-Kolstad 6-0 (3-0)

1.runde NM, Nye Blinkbanen. 170 tilskuere.

Målscorere: Jørgen Sollihaug, Nedzad Sisic, Sondre Stokke 3, Simen Nordskag.

BLINK: Jørgen Vordal, Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Børge Tronsmo Sonflå, Anders Nygaard, Andreas Rye, Simen Nordskag, Jørgen Selnes Sollihaug, Sondre Hopmark Stokke, Nedzad Sisic.

Benytta reserver: Syver Karlsen, Marius Augdal, Stian Nyhus.

Etter 0-3 tap hjemme i serieåpningen mot et meget solid Hødd-lag, ble det en annen kamputvikling mot 3.div-klubben Kolstad onsdag.

- Det er et komfortabelt og greit resultat, men det er der vi bør være også. Det var ingen fyrverkeri av en kamp, sa Stjørdals-Blink-trener Are Tronseth til Bladet etter kampen.

- Det flyter ikke så godt som det skal spillemessig. Jeg skulle gjerne sett at vi dominerer og lykkes mer på det vi prøver på. Men for all del, vi vinner med seks mål i en førsterundekamp. Jeg vet selv hvor tøffe disse kampene kan være, sier Tronseth.

Terje Craig oppsummerer slik: Jørgen Sollihaug ble spilt gjennom i bakrommet da stadionuret akkurat hadde gjort ferdig det første minuttet, og alene med keeper gjorde han ingen feil. Blink-skuldrene sank på plass og laget hadde god kontroll i perioden etter scoringa uten å skape så mye. Halvtimen var passert og Blink skapte flere sjanser etter døball, og ballen landet hos Simen Nordskag som dro til med høyrebeinet fra drøyt 20m og sendte den utagbart inn i hjørnet til 2-0. Blink holdt trykket oppe og Kolstad sto ganske høyt med sitt forsvar. Sondre Stokke ble spilt fri et par minutter etter 2-0 scoringen via et Kolstad-bein, og alene med keeper gjorde han ingen feil og 3-0. Etter pause tok Kolstad tak i spillet og produserte to gode målsjanser, men da Sondre Stokke satte inn 4-0 på en perlekontring gikk lufta litt ut av gjestene. Glimrende forarbeid av Andreas Rye på høyrekanten. Mot slutten ble det mer plass for Blink-spillerne, og 5-0 målet i det 85 minuttet må målscorer Nedzad Sisic gi Syver Karlsen mye kreditt for. Syver var med fram på et angrep og gjenvant ballen og kom alene med keeper. Det hadde sikkert vært moro for han å få sitt første Blink-mål, men han forærte Sisic ballen på tomt mål. I det 89 minutt fikk Sondre Stokke sitt hat trick. Blink prøvde flere ganger å komme seg gjennom, og Sondre fikk ballen på 17-18m og dro til med en har markkryper som gikk inn helt nede ved stolpen.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift