Obs! Elverum ny samarbeidspartner

Obs! Elverum er klubbens nye matvareleverandør.

Coop Innlandet SA og Elverum Fotball har inngått en to-årig samarbeidsavtale, og hypermarkedssjef Simen Steigedal forklarer her hvorfor de ønsket et samarbeid med Elverum Fotball:

"Coop Innlandet SA ønsker å fokusere på feltene – mat, sport og omtanke. Elverum fotball passer veldig godt under disse kriteriene. Coop er eid av kundene og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer lokalt så vel som nasjonalt, både i form av breddetilbud og store idrettsopplevelser.
Målet er å inspirere og motivere alle som driver med trening og fysisk aktivitet og gjøre idrett tilgjengelig for alle."
Simen Steigedal, hypermarkedsjef på Obs! Elverum, sier han er veldig godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Elverum fotball om en avtale og ser frem til å samarbeide med Elverum fotball fremover. Per Steinar Krogsæter, daglig leder hos Elverum fotball er glade for å få på plass en stor samarbeidspartner innen det segmentet Obs! representerer.

 

Elverum Fotball oppfordrer sine medlemmer til å handle sine dagligvarer hos Obs! Elverum - det vil komme både butikken og Elverum Fotball til gode. Obs! Elverum har et stort utvalg av varer i svært mange kategorier. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift