Nymark Herrene i toppkamp

Nymark juniorspiller ga seg ikke før han hadde satt fire baller bak keeper.


Det var toppkamp på Nymarken på onsdag da Os 2 var gjester.

Nymark startet å angripe ved å presse Os høyt som seg hør og bør for et lag som ligger i toppen.

Og det var Nymark som hadde de fleste sjansene. Men Os var farlig på kontringer.

Det var mot spillets gang da Os etter 25 minutter tok ledelse etter frispark fra høyresiden som bli satt i mål fra kort hold.

Men det tok ikke mer enn 8 minutter etter Os tok ledelsen før Benyones lobber over keeper fra kort hold etter fint innlegg fra Alexander.

Samme mann satte inn 2 - 1 til Nymark etter 39 minutter. Denne gang var det etter innlegg fra nordlendingen David Licon. (David er forøvrig også trener av Juniorlaget)

Nymark fikk et mål til rett før pause. Denne gang var David som satt inn 3 - 1 etter corner fra Kristian Nordnes.

En fortjent Nymark Ledelse til pause.

Det var Os som satt i gang med et forrykende tempo i starten av annen omgang. Og Nymark fikk mer enn nok med å forsvare seg.

I denne perioden var det Nymark sin keeper Christian Autenried som var Nymark sin redningsmann. I tur og orden reddet han avslutninger fra Osingene etterhvert som de stormet gjennom Nymark forsvaret.

Det var derfor i mot spillets gang at Alexander Hopland stormet mot Os forsvaret etter 70 minutter. På sin vei mot målet hadde han driblet av 4 Os spillere før han satt ballen i nota. Et herlig raid av Alexander.

Dette var nådestøtet for Os og det virket som mye av luften gikk ut av laget etter dette.

Dermed var det på nytt tid for Benyones show. Denne gangen var det Ole Jørgen som la et perfekt innlegg som Benyones satte sikkert i mål.

I det 90 minutt var det nok en gang Benyones som fikk ballen på fem meteren inne i feltet. Han gjorde en elegant finte der både forsvarsspillere og Os keeperen ble fintet vekk slik at han enkelt kunne sette ballen i mål. En nydelig prestasjon og en flott avslutning på kampen der Benyones ble kampens store spiller. Keeper Chrsitian hadde også en Solid kamp. Spesielt i første del av 2. omgang var han i det umulige hjørnet.

Alt i alt en god kamp av Nymark der alle Nymark spillerne jobbet hardt og bidro til 6 - 1 seieren. Krampen tok tak i flere. Et godt tegn på at det ble jobbet hardt.

Neste kamp er mot Baune kl. 20.00 mandag 21. mai på Krohnsminde. Påfølgende fredag 25. mai klokka 20.00 er det nok en topp kamp mot Osterøy på Nymarken.

Velkommen!!

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift