Drømmedager i Våler

Vaaler IF og Elverum Fotball samarbeider om å lage drømmedager for distriktets spillere og trenere i Våler 9. og 10. juni.

Elverum Fotballs eget akademi, EF-akademiet, stiller opp med sine mest erfarne og kompetente trenere, samt a-lagsspillerne (søndag 10/6) for å skape drømmedager i Våler. Vaaler IF stiller med sine a-lagsspillere, og til sammen vil dette bli et supert og proft opplegg for distriktets fotballspillere i alderen 6-14 år.


- Vårt fokus er ballbehandling, pasninger og avslutninger. Alt legges opp i en positiv ramme, hvor leken og gleden alltid står i fokus, sier Elverum Fotballs trenerutvikler, Stian Aasen. Han vil være en av fotballskolens instruktører, sammen med Tore Fossum (a-lagstrener), Anders Bronken (Akademileder), Audun Leikarnes (spillerutvikler jenter) og Hans Olav Kjeljebakken (spillerutvikler gutter). Et meget sterkt og kompetent trenerteam, som garantert vil skape en flott arena for læring og glede på Våler Stadion 9. og 10. juni. Fotballskolen avsluttes på søndag med VM-turnering og morsomme konkurranser - med fine premier.Klare for drømmedager: Jonas Enkerud (fra venstre), Elmahdi Bellhcen, Tore Fossum, Ulrik Balstad og
​Håkon Rønes er med på drømmedager i Våler.


I tillegg til fotballskole lørdag og søndag, tilbyr Elverum Fotball gratis trenerkurs for alle distriktets trenere. Her vil Anders og Stian fortelle om Elverum Fotballs "røde tråd" etter å ha blitt sertifisert gjennom Akademiklassifiseringen i 2017. Deltakerne på kurset vil få tilgang til Elverum Fotballs interaktive trenings- og øktplaner, klassifisert som et av Norges desidert beste planverk av Norsk Toppfotballsenter. 

Alle som deltar, enten på fotballskolen eller på trenerkurset, vil få en gratisbillett til kampen mellom Elverum Fotball og Fredrikstad FK i PostNordligaen på Elverum Stadion. Kampen går på Elverum Stadion lørdag 9. juni kl. 16:00.

Påmelding til fotballskolen og trenerkurset sendes til Stian Aasen på e-post: stian@elverumfotball.no innen 7. juni.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift