Månedens spiller i Follo FK

Klubben kårer månedens spiller hver måned fremover

Islam Darlishta har hatt en god sesongstart. Nå kan han bli månedens spiller i klubben.

Follo FK ønsker å sette søkelys på spillere som utmerker seg både på og utenfor fotballbanen og ønsker å kåre en månedens spiller i hver måned fremover. En spiller som fremviser god lagånd, holdninger og prestasjoner i klubben. Follo FK består av mange unge og sultne gutter som jobber hardt for å kunne bli bedre dag for dag. 

De tre nominerte for måneden mai er:

Markus Ottesen (G16)

Taulant Krasniqi (G19)

Islam Darlishta (A-laget).

Markus Ottesen har hatt et veldig høyt målsnitt og gjort seg bemerket i flere G16-kamper i mai måned. Dette ga belønning i form av debut for G19 mot Vålerenga der han spilte 30 minutter og var nær å komme på scoringslisten. Markus er en goalgetter med stor fart og gode ferdigheter 1 vs 1.

Taulant Krasniqi er en teknisk meget god spiller som har hatt veldig stor fremgang i sitt spill den siste tiden. Veldig god på små flater og kombinerer det også med å kunne se lengre alternativer, samtidig som han har utviklet seg til å bli en arbeidsom ving som man alltid vet hva man kan forvente av uten ballen. 

Islam Darlishta kom til klubben i vinter fra Holmlia og er en defensiv midtbanespiller på A-laget. Født i 1997 er han akkurat ferdig med juniortiden og for hans unge alder viser at han kan ta ansvar både på og utenfor banen. Alltid profesjonell, ydmyk og setter laget foran seg selv. På banen har han spilt en veldig stor rolle for A-lagets suksess i sesongstarten og vi håper dette fortsetter fremover

Vinneren vil bli annonsert 31.mai, så følg med!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift