Vi trenger veiledere

Bli med på å gjøre årets fotballskole til en minnerik opplevelse for deltakerne.

Nymark IL arrangerer som kjent fotballskole for barn i alderen 7-12 år, mandag 6. til og med torsdag 9. august (uke 32) på Nymarken.

For at arrangementet skal bli vellykket er vi helt avhengig av engasjerte og positive veiledere.  Kanskje du er en av dem? Og kanskje er du en av veilederne som har vært med tidligere og kan tenke deg å bidra igjen? 

Du må være til stede fra klokken 09.30 til 15.00 de dagene du skal være med. Det er ikke et krav å være med alle fire dagene.

Det vil bli kalt inn til veiledersamling i løpet av juni. Ut over det vil det være behov for en praktisk/teoretisk økt på cirka 1 time. Deltakelse på samlingene er et krav om du ønsker å stille som veileder.  Du må i tillegg gjennomføre et e-læringskurs via treningsøkta.no. Detaljene rundt dette kommer vi tilbake til etter påmelding. Innsatsen som veileder honoreres per dag og etter ansvarsområde (hovedveileder/assistentveileder).

Alle veiledere får gratis lunsj hver dag, med pizza den siste dagen. 

Vi håper at mange vil være med som veiledere slik at vi sammen kan gjøre dette til en flott og minnerik fotballuke for store og små.

Påmelding innen 15. juni til post@nymarkil.no For å være veileder, må du være 16 år eller fylle 16 år i løpet av 2018. 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift