Grasrotandelen!

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

Gjelleråsen IF ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med Kr. 170.713,- til oss. Siden oppstarten i 2009 har ca. 3,3 millioner tilfalt Gjelleråsen IF, og verdien av Grasrotandelen ser man for fotballgruppas del blant annet i form av våre fantastiske anlegg!

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Gjelleråsen IF som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

Sponsorer

GIF - Shop

Grasrotandelen

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift