Neste A-kamp lørdag 9.juni

Neste A-kamp spilles lørdag 9.juni kl. 16.00 i SKS Arena. Kampsponsor er: Marine Harvest. Gratis inngang sponses av Multiservice og Saltenposten

ENDELIG HJEMMEKAMP IGJEN!!

 

Lørdag 9.juni kl. 16.00 kan vi invitere til årets tredje hjemmekamp for A-laget. Kampen spilles i SKS Arena og motstander er SANDNESSJØEN.

 

Starten av sesongen

Vi har spilt 4 seriekamper så langt og vi står med 3 poeng så langt. Forrige helg tapte vi borte mot Mosjøen. Målsetningen for kampen er helt klart å forbedre det offensive spillet vårt slik at vi skaper nok målsjanser til at 3 poeng blir igjen på Fauske. Samtidig må vi være på tå hev defensivt slik at vi ikke slipper Sandnessjøen til unødvendig og da spesielt på dødballer der de er sterke.

 

Fauske/Sprint

Vi stiller med maks antall i troppen som betyr 18 spillere. Jonas Sørlie har vært syk en periode og er ikke i troppen. Det samme gjelder Thomas Hultmann som har vært ute med en leggskade siden Åga-kampen

 

MOTSTANDER SANDNESSJØEN

Sandnessjøen har hatt en middels start på sesongen og står med 6 poeng på sine 5 første kamper. På bortebane har de vunnet en kamp mot Innstranda og tapt en kamp mot Mo. Lagets største profil er, tidligere Bodø/Glimt-spiller Stian Theting.

 

GRATIS INNGANG

Fauske/Sprint har et ønske om at lokalfotball skal være for alle og at hjemmekampene skal være en møteplass for mange. To av våre gode samarbeidspartnere, MULTISERVICE og SALTENPOSTEN, sponser derfor GRATIS inngang for publikum til alle hjemmekampene i 2018. Fantastisk!!

http://saltenposten.no/sport/i-ar-blir-det-gratis-a-ga-pa-sprint-kamp/19.16671

 

 

Dagens kampsponsor:

  • Marine Harvest

 

GENERALSPONSOR:

  • Salten Kraftsamband

 

 

HÅPER VI SES I SKS ARENA I GOD TID FØR KL. 16.00 PÅ LØRDAG!!

 

SPRE GJERNE BUDSKAPET

 

 

 

Mvh

 

Tom Erik Lund

Hovedtrener A-lag

Fauske/Sprint

Mob. 992 58 950

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift