Ny tur til Ålesund for A-laget

Denne gangen er det Spjelkavik som står for tur - hjemmelaget ledes av to tidligere Eliteserie-spillere

Søndag er det klart for ny tur til Ålesund for A-laget og nå er det bydelsklubben Spjelkavik som er motstander. Kampen spilles på Spjelkavik stadion naturgress noe som betyr at hjemmelaget sammen med Follo er de eneste to lagene i avdeling 1 som spiller hjemmekampene sine på naturgress.

Hjemmelaget ledes av de to tidligere Aalesund-spillerne Frode Fagermo (også kjent fra Farmen i 2013) og Tor Hogne Aarøy. Sistnevnte har også figurert i kamptroppen i tidligere kamper denne sesongen. Spjelkavik har sanket 10 poeng så langt og ligger med det på en 8. plass, men har fått dårlig betalt for spill og sjanser så langt - ihvertfall i følge kampreferatene på deres egen hjemmeside. I fjor endte laget på en 7. plass i Norsk Tipping ligaen avd. 4.

For Follo er Thomas Lillo tilgjengelig igjen etter sin karantene, men vår kaptein sliter med en skade som mest sannsynlig setter han utenfor igjen. Ellers skal de fleste andre være fit for fight.

Vi slo tilbake mot Molde 2 etter den skuffende kampen mot Hødd 2 på forrige bortetur og nå ønsker vi å fortsette i det samme sporet. Vi har ikke prestert like bra borte som hjemme og nå er vårt ønske å endre på dette. Vi har fullt fokus på å gjøre en god prestasjon og hvis vi får til dette fra start til slutt så er det gode muligheter. Vi har respekt for Spjelkavik, men som alltid så går vi på banen med et mål om å vinne matchen.

Hovedtrener Marijo Jovic.

Tabell

Kampstart søndag er kl. 15.30. Vi ønsker lykke til!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift