G16 med seier i finalen i Beach-RM

Mathopens G16 tok seg helt til finalen i årets regionsmesterskap i beachhåndball og her ble finalen så spennende som den kunne bli - med shoot-out!

I helgen ble årets Beach-RM arrangert på beach-banene på Straume, i Kjøkkelvik og nytt av året på Fysak ved Slettebakken. Det har stort sett vært upåklagelig vær alle dagene, noe som gjør beachhåndball ekstra gøy. Beachhåndball er en fartsfylt, morsom og spennende aktivitet i sesongoppkjøringen til neste sesong. Perfekt for teambuilding og for å utfordre seg selv i piruetter, flyvere og andre morsomme triks.

G16 startet med seier over Gneist/Bønes i første kampen, før et bittert tap kom mot dagens finalist i gruppespillet i går, nemlig Nordnes etter shoot-out. Etter dette tapet gjorde laget rent bord mot Årstad, Åsane og Fyllingen. Det var nok til å kvalifisere seg til finale mot Nordnes. Den ble spilt på Straume i dag og publikum fikk valuta for pengene. 1. omgang ble utrolig jevn og Nordnes gikk seirende ut med de knepne sifrene 5-4. 2. omgang slo Mathopen sterkt tilbake og vant omgangen med 6 poeng. Da måtte finalen avgjøres med shootout, og om ikke 5 skudd var nok for noen av lagene, vant Mathopen etter å ha gjort seg fortjent til 8 poeng mot Nordnes sine 7. Mathopen Håndball gratulerer med seier i årets Beach-RM!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift