Tap mot Spjelkavik

Tung dag i Ålesund for A-laget

En tung dag mot Spjelkavik for Øyvind Rishaug og hans lagkamerater. Arkivfoto: Knut Rasch.

9. serierunde Norsk Tipping-ligaen , Spjelkavik stadion. Spjelkavik-Follo FK 4-0 (2-0)
Mål: 1-0 (27 min.), 2-0 (45 min.), 3-0 (55 min.), 4-0 (57 min)

A-laget gikk på et tungt 0-4 tap mot Spjelkavik søndag ettermiddag. Hjemmelaget presset Follo bakover fra start og bortelaget fikk aldri igang sitt eget spill på en vanskelig bane. Igjen var det dødballene som ble avgjørende og Spjelkavik scoret 3 av 4 mål etter frispark og lange innkast. 2-0 ved pause ble økt med ytterligere 2 scoringer etter hvilen og dermed null poeng med hjem i bagasjen for Follo-gutta denne gangen.

Vi takker Spjelkavik for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Denne kampen er allerede historie og nå rettes blikket mot kommende helg og hjemmekamp mot Træff. Den spilles lørdag 16. juni kl. 13.00 på Ski stadion.


"Vi forberedte oss på kamp mot et fysisk sterkt lag, men med fasit i hånd så ser vi jo at vi ikke klarer å kontrollere dødballer i mot. Dette ble en kamp med lite effektiv spilletid og kampen ble veldig oppstykket av frispark, innkast, hjørnespark osv. Vi blir utfordret på dueller etter lange baller, noe som ikke er vår styrke. Vi slipper inn de 2 første målene etter faste situasjoner og det tredje kom etter innkast. Etter tapet for Hødd 2 i forrige bortekamp så endret vi på vår oppstilling på dødballer i mot, men jeg synes ikke at problemet er hvordan vi organiserer oss. Nå har vi en uke på oss til å forbedre denne delen av spillet vårt og det er vi nødt til å gjøre, for Træff er kanskje divisjonens beste dødball-lag. Vi har en interessant uke foran oss og den ser vi frem til👍.
 

Trener Marijo Jovic.

Tabell

Follo FK: Oliver Petersen, Jonas Lange Hjorth, Isak Heen Berge, Stian With, Rasmus Haugsvær, David Hurtado Pampin, Marouane Mounji , Øyvind Rishaug, Julius Friberg Skaug, Martin Sjølstad, Kristian Seteklev.

Benyttede innbyttere: Oscar Halvorsen, Håkon Valeur Rasch, Hans Lauritz Ruud, Mats Fredriksen og Markus Klepp Kraiem.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift