Kan ta sommerferie på topp av tabellen i 6. divisjon.

Finnøy A-lag knuste i går SIF2 som lå likt på tabellen. Med seier mot Kvitsøy på lørdag går laget inn i ferien på toppen av tabellen.

SIF2 - Finnøy 1-7 (1-2)

Det var to lag som ville spille fotball møttes til kamp i går i Stavanger. SIF og Finnøy lå på delt 2.plass med bare målforskjell som skilte dem. Det endret seg drastisk etter 90 minutter. 

Selv om SIF stilte toppet med tre førstelagsspillere, og til tider leverte meget godt spill måtte de se seg knust av et Finnøylag med stor innsats og vinnervilje. Finnøy kom best i gang og brant et par store muligheter før de klarte å putte. Mot slutten av første omgang blåste dommeren i fløyta og pekte på straffemerket etter en angivelig hands fra kaptein Anders Eike. Ballen ble banket i nettet bak en utspilt keeper. Påfølgende angrep fikk Finnøy corner, og en innøvd variant ble stanget i mål av Anders Eike. På sidelinjen ble det snakket om Ramos respons fra den gode midtstopperen. 

Etter pausen fikk start 11eren videre tillit, og spillerne tok tak i omgangen fra første spark på ballen. Mot 60 minutter var det spenning, så tok Finnøy over hele kontrollen.

Rundt 20 minutter gjenstod da Finnøy byttet fire spillere, og leken fortsatte.

Etter fulltid sto det 1-7 i dommerens blokk, og hærfører Torjus Halsne scoret sin første? hatrick for Finnøy A-lag. Flavius Mihet scoret 2, Anders Eike og Jarle Sigbjørn Eike ett mål hver. Benjamin Ciuciu holdt Finnøy inne i kampen og leverte matchavgjørende redninger på kritiske tidspunkter i kampen. 

Trenerteamet og spillerne var svært fornøyd med dagens kamp, og ikke minst at moralen og innsatsen er på topp👍

Om 2,5 døgn er neste kamp mot serieleder Kvitsøy HJEMME på Leikvoll. Vinneren av denne kampen får ta ferie på toppen av tabellen.... Håper at flest mulig tar turen og støtter A-laget på lørdag. Kampstart kl 14:00 - Velkommen👍


Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FILFølg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift