Medlemskontingenten 2018

Det er fremdeles mange som ikke har betalt medlemskontingenten. Nå gjør vi det litt lettere for dere.

Pga. nye regler fra Idrettsforbundet i forhold til sporing av alle innbetalinger på medlemskontingent, så valgte vi i år å kjøre hele utsendelsen direkte fra vårt administrasjonssystem.

Dette skulle medføre at alle spillere fikk tilsendt faktura med egen KID-kode, noe som ville gjøre det lett sporbart, og forenkle registreringen av innbetalingen for oss.

Det viser seg dessverre at veldig mange av våre spillere ligger inne med feil email-adresser, og følgelig ikke har mottatt noen faktura.

Dette, kombinert med at vi har fått utvidet fristen for å måtte bruke KID-koder, gjør at vi nå kan forenkle innbetalingen for dere som ikke har mottatt/betalt faktura.

Vedlagt denne artikkelen ligger en standardfaktura som dere bare betaler med riktig beløp.

For trenere som lurer på hvordan status er på deres respektive lag, så kan dere finne det ut i KXWeb under menyvalget Administrere – Utøvere og velge Aktive Spillere 2018 i feltet Vis kontingentstatus.

For spillere/foreldre som lurer på om dere har betalt så kan dere enten ta kontakt med trener/lagleder på deres lag eller sende en epost til post@haugar.no.

"Vi imøteser deres betaling :-)"
 

 

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift