Vi gleder oss til fotballskolestart på Karuss

Tine Fotballskole starter på Karuss mandag 25. juni kl. 09:00. Alle instruktørene er nå kurset og gleder seg til å komme i gang. Her får du praktisk informasjon om arrangementet, samt en overraskelse.

På bildet ser du instruktørene Erlend Richstad, Sander Pettersen, André Richstad og Atle Kapstad. De 4 er en del av en gruppe på 12 ledere som skal ansvaret ute på Karuss-kunstgresset. Nå gleder de seg alle til å møte deg på Tine Fotballskole 25.-27. juni.

Som dere ser av bildet er instruktørene ikledt årets instruktørskjorte - som er helt blå. Deltakerskjorten er, som Sander og André viser, helt rød. I tillegg får alle deltakerne en sekk, som både Erlend helt til venstre og Atle helt til høyre viser.

Overraskelsen vi har snakket om, er at alle deltakerne får hver sin UMBRO KIWI ball til bruk under fotballskolen - og til odel og eie etterpå. KIWI og Våg FK byr altså sammen på litt ekstra i år, og håper at dette blir godt mottatt av dere deltakere og foreldre. Tusen takk til KIWI for et flott bidrag til alle fotballskoledeltakerne våre.

I tillegg legges det en liten drikkeflaske som "give-away" fra Dues Sportsreiser i hver av sekkene som alle deltakerne mottar på mandag.

Leder for alle instruktørene ute på arenaene er 29-årige Tommy Waaden. Til daglig er han hovedtrener for Våg G14-1, i tillegg til at han holder på å fullføre en masteroppgave i Sportsmanagement i år.

Tommy er en stor ressurs for Våg FK, og er mannen å kontakte hvis du lurer på noe mellom kl. 09-15 på fotballskoledagene. Mobilnummret til Tommy er: 976 88057.

Du vil både høre og se mer til Tommy når du kommer til Karuss førstkommende mandag. Klubbens sportslige ledelse vil ønske velkommen og komme med kort informasjon, mens Tommy vil ta alt det praktiske med tanke på gruppeinndeling, hvor gruppene skal trene/spille, og hvem som skal være på de forskjellige gruppene.

Oppmøte og utstyr
Oppmøte alle dager er senest kl. 09:00.
Etter opprop og plassering på grupper, vil alle gruppene være i gang innen kl. 09:30. Det går raskere dag to og tre.
Instruktørene får med seg Tine-skjorter og baller til hver av deltakerne på sin gruppe.
Alle ballene er merket med nummer og navn, og må passes på som det den er - sin egen - resten av fotballskolen.
Ryggsekkene med give-aways blir utdelt på slutten av første dag. Dette av praktiske hensyn. Da kan man merke sekk med navn og mobil til bruk på resten av fotballskolen.

Mat og drikke
Uten mat og drikke - duger helten ikke. Det blir servert lunsjmåltid bestående av brød og sunt normalt pålegg de to første dagene. All drikke kommer fra Tine. Siste dagen river vi i pølsefest med is til dessert, før det braker løs etter lunsj med vår interne VM-turnering. Mer info om denne kommer under fotballskolen. Men allerede nå ber vi foreldre sette av tid til VM-cupfesten mellom kl. 13-15 på onsdag 27. juni. Etter turneringen blir det høytidelig utdeling av diplomer og fotoshoot på banen ved tribunen.
Vi har også mottatt en del henvendelser knyttet til forhold rundt mat, som for eksempel matallergier. Dette har vi løsninger på, men har du glemt å melde fra om dette, så send en mail til adm@vagfk.no.
Både mandag og tirsdag serverer vi deltakerne et lite måltid i form av frukt/brød mellom de siste øktene etter lunsj. Dette for å fylle på energilagrene til ungene, slik at konsentrasjon og utholdenhet varer dagene ut.

Godt vær og solkrem og masse drikke
Det er meldt bra vær, så vi ber foreldre smøre inn barna på forhånd, samt sende med i sekken solfaktor til bruk utover dagen. I tillegg vil instruktørene være nøye med å gi deltakerne anledning til å drikke mye og ofte, slik at varmen ikke blir for vanskelig å hanskes med.

Trening og aktivitet
Det viktigste for oss som arrangør er at alle skal føle seg trygge underveis, trives og kanskje også bli litt inspirert av aktiviteten. Forskjellige aldersgrupper gir forskjellige utfordringer. Derfor er det naturlig et det vil bli differensiert aktivitet utfra hva vi mener er fornuftig for de forskjellige aldersgruppene. Samtidig er det sånn at man ikke kan spille fotball sammengengende fra kl. 9 til klokka 3 disse dagene. Man trenger pauser. Derfor er det lagt opp til "på og av" aktivitet gjennom hele dagen. Dette ledes av arenaansvarlig og instruktøransvarlig, Tommy Waaden.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til Karuss på mandag, og be dere ta med godt humør og masse energi etter en god frokost før nesa settes mot Karuss.

Se på bildet over til høyre, så ser du at ganga på Karuss er fylt til randen med UMBRO KIWI baller som bare venter på å bli lekt med kommende uke.

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift