Våg FK inntar Sparebanken Sør Arena. To lag til finalene på onsdag!

Både G14-1 og G15-1 vant sine semifinalethrillere 3-2. G14-1 mot Ullensaker/Kisa fra Akershus, og G15-1 mot Frogner fra Oslo.

Bildet over viser Joachim Eriksens G15-1 i garderoben etter semifinalen mot Frogner 1. Seiersbrølet lettet litt på taket i "ballbingen på Lund".

G15-1, under kyndig ledelse av Joachim Eriksen, har levert meget sterke prestasjoner gjennom hele sesongen. Laget vant sin 1. divisjonsavdeling i vår med klar margin, og nå er de altså kvalifisert for finale på Sparebanken Sør Arena onsdag 27. juni. Trener Eriksen leverer med dette sin tredje finale i Sør Cup tre år på rad. De to foregående har endt med tap, men kanskje dette er året da gutta hans skal gå helt til topps? I så måte må Skjergård fra Hordaland slås i finalen. De beseiret nemlig Runar fra Vestfold med 1-0 i semifinalen.

G14-1 fortsatte sin knallsterke seiersrekke i semifinalen mot kanskje turneringens sterkeste mannskap, Ullensaker/Kisa. 3-2 endte den superspennende semifinalen, og det betyr at trener Tommy Waadens gutter, under god ledelse av assistentene Maximo "Lalo" Espinoza og Morten Ose (i Waadens fravær under semifinalen) sørget for at finalen mot Ullern i morgen også inneholder hvite og grønne Våg-drakter. Noe alle vi som kommer fra Vågsbygd selvsagt er meget stolte over.

J16-1 tapte sin semifinale mot litt for sterke Brummunddal. Det endte med 2-0 til laget fra Indre Østland. Det betyr at Kine Mellembergs jenter skal spille bronsefinale mot taperen av Kolbotn og Ås i den andre semifinalen. Etter at du har sett henholdsvis finalene til G14-1 og G15-1 på Sparebanken Sør Arena, så tar du bare turen rett bort til Kristiansand gress for å overvære bronsefinalen til jentene våre kl. 15:10.

G13-1 røk dessverre ut i kvartfinalen for Vindbjart. Det så mørkt ut for laget etter første omgang, da Vindbjart ledet 2-0. Men i andre omgangen snudde guttene med meget sterkt spill til 2-2. Kampen gikk til ekstraomganger, og selv om Våg FK presset på og hadde et sterkt grep om kampen, så var det de blåhvite fra Vennesla som scoret "the golden goal". Uansett, meget sterk prestasjon av 13-åringene våre. Og det skal bli spennende å følge gruppa til høsten. Vi er faktisk da kvalifisert med 2 lag i 1.divisjon.

G13-3 spiller finale i B-sluttspillet onsdag morgen kl. 09:00. Ta turen til Kristiansand kunstgress for å følge gutta ta skalpen til Bryne 2. Etter en tøff start i puljespillet mot tyske Blau Weiss Aasee, Bønes, Donn og Sveio, har guttene virkelig blomstret i B-sluttspillet. Først ble Trosvik 2 slått hele 8-1. Deretter ble Gimletroll 2 satt på plass med 1-0 i åttedelsfinalen. Kvartfinalen ble en parademarsj mot Fløy med 5-0, mens semifinalen var av det spennende slaget. Men 1-0 mot Finnøy er nok det, og det betyr finale i B-sluttspillet mot Bryne 2 onsdag 27. juni på Kristiansand kunstgress.

PS! Begge finalekampene kan du se på Fvn TV onsdag 27. juni, henholdsvis kl. 13:00 for G14-1 og kl. 14:00 for G15-1.
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift