J12 til topps i Bergen Cup

Gratulerer J12 og G14! To lag i finalen under årets Bergen Cup. J10, J11, J12 og G14 - samarbeidslag KIL/MIL/VIL var med i strålende sommervær.

J12 (født 2006) har levert en strålende prestasjon under årets Bergen Cup. De kan vise til en imponerende statistikk med seier på 8 av 8 kamper mot Florø, Bjarg (2), Appejay school (India), Kjøkkelvik, Gneist og Søreide (2). Bjarg 1 var første motstander i sluttspillet i kvartfinalen og her gikk Mathopen seirende ut med sifrene 10-8. Semifinalen ble av det spennende slaget hvor Mathopen kunne reise hendene i været og juble for finaleplass etter knepen seier 14-13 over Gneist.

Solen skinte om søndagen og alt var tilrettelagt for en fantastisk finaledag i Varden idrettspark. Mathopen begynte forsiktig i finalen og lå under med et mål til pause. I pausen bestemte jentene seg for at de ville prøve å vinne. Det resulterte i strålende samspill og de stod virkelig fram i forsvar. En ordentlig lagseier i finalen - gratulerer så mye til spillere og trenere!

(Artikkelen fortsetter under bildene)

KIL/MIL/VIL G14 (født 2005 (en spiller i 2004)) har levert en ekstremt god opptreden med å i utgangspunktet har spilt opp en klasse. Med seier i 3 kamper og 2 tap var det nok til å ta seg videre i A-sluttspillet. Her ble første motstander Fyllingen i 1/8-delsfinalen hvor det ble seier med sifrene 22-18. Neste motstander i kvartfinalen var Bønes og etter en spennende kamp stod måltavlen på 20-21 i favør KIL/MIL/VIL. I semifinalen stod Dale og ventet på motsatt banehalvdel. Etter skikkelig fightervilje og sterk innsats ble det seier til guttene fra vest og de kunne gjøre seg klare til finale mot Önnereds HK fra Sverige. Med direktesendt finale på ba.no var spenningen til å ta på og guttene var spente før oppgjøret mot lag fra nabolandet. Her måtte dessverre KIL/MIL/VIL se seg slått og ta til takke med sølv, men for en prestasjon å ha tatt seg helt til finalen i det som er årsklassen opp for disse guttene. Imponerende og gratulerer med sølvmedaljer til trenere og spillere - vel fortjent!

SEIER!

 

<p "="">J10 (født 2008) har også tilbringt helgen i Fyllingsdalen. De har storkost seg i strålende vær med gode lagkamerater. Mange kamper på hel bane har de fått prøve, hvor de har fått kjenne på både seier og tap.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift