To spillere takker av

Mats Fredriksen og David Hurtado Pampin prioriterer studier og forlater Follo FK

Sommerpausen er gjerne en tid for endringer i klubbenes spillerstaller. Så også i Follo FK. Nå er det klart at to av klubbens A-lagsspillere takker av og prioriterer studier fremover.

Mats Fredriksen i kampen mot Ready tidligere i sesongen. Foto: Knut Rasch.

Mats Fredriksen kom til Follo før 2016-sesongen og har utmerket seg med sin innsatsfylte spillestil på både junior-, rekrutt- og A-lag. Mats flytter nå til Kristiansand og skal begynne på en bachelor i idrett. 

-Jeg har veldig gode minner fra tiden i Follo FK, men jeg synes likevel det beste minnet er fra denne sesongens første kamper, da vi spilte omtrent bare jevne kamper og vi dro seieren i land gang på gang.
 

David Hurtado Pampin i kampen mot Molde 2 i juni. Foto: Knut Rasch.

David Hurtado Pampin kom til klubben for tre år siden og har denne sesongen utmerket seg med drivende godt spill på A-lagets midtbane. David setter nå kursen mot USA og byen Jackson i Tennessee der han skal studere økonomi og bedriftsutvikling.

-Mitt beste minne må være det felleskapet vi hadde som lag, jeg er utrolig stolt av å ha vært endel av et så ungt lag med stort potensial.
 

A-laget sender hilsen til spiller nr. 7 (Mats) og nr. 22 (David).

Follo FK takker begge to for innsatsen gjennom flere sesonger og ønsker dem lykke til videre med både studier og fotball.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift