Langhus IL Fotball - Follo FK FFO

Velkommen til Langhus IL og Follo FK fotballfritidsordning (Heretter kalt FFO) Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK ønsker å tilby FFO etter skoletid. Tilbudet gjelder i år for gutter og jenter født 2008 - 2011.

FFO har som målsetning å utvikle:

·         Individuell og relasjonell fotballutvikling.

·         Stimulere til sunn fysisk aktivitet.

·         Skape gode holdninger.

·         Skape god treningskultur.

FFO - Fotballfritidsordningen

FFO vil vare fra 13:30 - 17:00 og er for jenter og gutter født 2008 - 2011. FFO vil følge skoleåret for 2018 / 2019. Her får man tilbud om mat, leksehjelp og fotballtrening 1 - 3 ganger i uken.

FFO er et lav-terskel tilbud for alle som ønsker å spille fotball etter skolen og er et alternativ til SFO. Det er en skoleringsplan innenfor fotball som vil styre aktiviteten og vil ta for seg former etter barnas alder, utviklingstrinn og interesse.

Det forutsettes at barnet er motivert for organisert fotball, og økt læring og mestring.

FFO er et svært populært tilbud hos andre klubber og vi er glade for å kunne tilby dette til våre medlemmer.

Praktisk info:

Dagene er tirsdag, onsdag og torsdag i Langhus Idrettspark fra kl. 13:30 - 17:00. Man velger selv hvor mange ganger i uka man ønsker å delta.

Transport:

De som har behov for transport kan bestille det når de melder seg inn. Det vil ha en ekstra kostnad som skrevet her nede.

Pris per måned:

- 1 dag i uken kr 800 - kr 950 med henting.

- 2 dager i uken kr 1250 - kr 1400 med henting.

- 3 dager i uken kr 1750 - kr 2000 med henting.

Det gis søskenmoderasjon på 50%. Oppsigelsestiden er 1 mnd. fra 1. i neste mnd.

Ansvarlig for drift:

Det er ledere i Langhus Fotball og Follo Fk som er ansvarlige for det administrative og det sportslige tilbudet.

Diverse:

·         Alle ansatte er underlagt taushetsplikt.

·         Alle ledere og trenere har politiattester.

Følger skoleåret

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 429970
Ubetalt antall: 226